Αρχισε η δουλειά στο βουνό...

* Από χθες η αποστολή της λαρισινής ομάδας στην Πτολεμαΐδα

Δημοσίευση: 19 Αυγ 2024 12:16

Η ομάδα της ΑΕΛ από χθες βρίσκεται στην Πτολεμαΐδα όπου θα γίνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενόψει της νέας αγωνιστική περιόδου στο πρωτάθλημα της Super League 2, ενώ θα υπάρξουν και δύο φιλικά παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ Β (24/8) και τον Καμπανιακό (28/8). Η ομάδα θα επιστρέψει στη Λάρισα στις 31 Αυγούστου.


Κατά το διάστημα της παραμονής στο συγκεκριμένο αθλητικό κέντρο ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης αναμένεται να δείξει τις προθέσεις του για το αρχικό σχήμα, αφού αρχίζουν σε είκοσι περίπου μέρες οι επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις με τους αγώνες του κυπέλλου Ελλάδας.
Οι παίκτες που μετέχουν στην αποστολή της ΠΑΕ ΑΕΛ είναι οι: Περντρέου, Σουλούκος, Βενετικίδης, Βαφέας, Θ. Παπαγεωργίου, Κοσσονού, Στάμου, Ηλιάδης, Γιανναράκης, Αβραμούλης, Παπαδόπουλος, Γκρόζος, Παναγιωτίδης, Κ. Παπαγεωργίου, Αντράντα, Ακόστα, Μπαριέντος, Γιαξής, Στίνα, Κρητικός, Νινίκας, Δημηνίκος, Μούργος, Οικονόμου, Τριμμάτης, Μωραΐτης, Φατάι, Πασάς, Ζάρατε, Γραββάνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass