Ικανοποιημένος ο Παύλος Δερμιτζάκης

*Από την καλή παρουσία της ΑΕΛ στο φιλικό με την Αναγέννηση Κ. *Από σήμερα η ομάδα στην Πτολεμαΐδα για το βασικό στάδιο

Δημοσίευση: 18 Αυγ 2024 11:30

Ικανοποιημένος έμεινε ο τεχνικός της ΑΕΛ Παύλος Δερμιτζάκης από τη συνολική παρουσία της ομάδας στην προχθεσινή φιλική αναμέτρηση με την Αναγέννηση Καρδίτσας, που διεξήχθη στο AEL FC ARENA.


Ανεξάρτητα το ότι οι «βυσσινί» επικράτησαν με 5-0 του αντιπάλου τους, αυτό που άρεσε στους φιλάθλους είναι η σοβαρότητα με την οποία αντιμετώπισαν τους «κιτρινόμαυρους» και η ευχέρεια που έδειξαν στο σκοράρισμα, απέναντι σε μια ομάδα της Γ Έθνικής κατηγορίας.
Όλοι οι ποδοσφαιριστές που χρησιμοποίησε ο προπονητής της λαρισινής ομάδας προσπάθησαν να δείξουν μέρος των δυνατοτήτων τους και πως γίνεται μια πολύ καλή δουλειά στο ξεκίνημα της προετοιμασίας, παρά τις δύσκολες καιρικές συνθήκες.
Παλιοί και νέοι παίκτες σιγά-σιγά αναμένεται να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο, το οποίο θα παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο δύσκολο πρωτάθλημα της Super League 2, έτσι ώστε να δώσει μεγάλη χαρά στους χιλιάδες φίλους της, που περιμένουν την πολυπόθητη άνοδο.
Φυσικά χρειάζεται υπομονή και στήριξη από την αρχή μέχρι το τέλος της σεζόν, διότι τα αποτελέσματα έρχονται μετά από σκληρή δουλειά και τη βοήθεια των φιλάθλων που αναμένεται πως θα είναι ο 12ος παίκτης της ομάδας, τόσο στους αγώνες του Πρωταθλήματος όσο και του Κυπέλλου Ελλάδος.
Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ
Η ομάδα του Παύλου Δερμιτζάκη ουσιαστικά ολοκλήρωσε το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της με καθημερινές προπονήσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις των Δένδρων και έδωσε δυο φιλικά παιχνίδια, όπου είχε θετική παρουσία στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό (0-0) και προχθές στο AEL FC ARENA με αντίπαλο την Αναγέννηση Καρδίτσας (5-0).
Από σήμερα η ομάδα θα συνεχίσει τη σκληρή δουλειά στην Πτολεμαΐδα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως το Σάββατο (31/08). Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ΑΕΛ στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης», θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικά παιχνίδια, ενώ φιλικά θα γίνουν και μετά την επιστροφή της ομάδας στη θεσσαλική πρωτεύουσα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass