Ικανοποιημένος ο Δερμιτζάκης, δεν «έδειξε» ωστόσο 11άδα

ΘΕΤΙΚΟ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΕΣΤ ΓΙΑ ΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΑΕΛ - ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΕΧΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2024 12:00

Ικανοποιητικά είναι τα συμπεράσματα από το πρώτο φιλικό παιχνίδι της ΑΕΛ στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ενόψει του νέου Πρωταθλήματος της Super League 2.


Οι «βυσσινί» αναδείχτηκαν ισόπαλοι 0-0 στις Σέρρες με τον κατά μία κατηγορία μεγαλύτερο Πανσερραϊκό, παρουσιάζοντας ανταγωνιστικό πρόσωπο. Στοιχείο ιδιαίτερα ενθαρρυντικό, υπό την έννοια ότι η ΑΕΛ βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας της, με σχεδόν δύο εβδομάδες προπονήσεων, κόντρα σε έναν αντίπαλο που αγωνιστικά είναι σαφώς πιο έτοιμος, αφού το ερχόμενο Σάββατο ξεκινά τις υποχρεώσεις του στο Πρωτάθλημα της Super League.
Ικανοποιημένος παρουσιάστηκε και ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης που είδε την ομάδα του να ανταποκρίνεται σ’ ένα παιχνίδι το οποίο κυρίως είχε προπονητικό χαρακτήρα για την ομάδα του, δίνοντας την ευκαιρία στους ποδοσφαιριστές να αποδράσουν για λίγο από τη μονοτονία των συνεχών προπονήσεων της προετοιμασίας.
Επιθετικά υπήρξαν ορισμένες αξιόλογες στιγμές, ενώ αμυντικά η τακτική που ακολουθήθηκε απέδωσε καρπούς, καθώς δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να παραβιάσουν την εστία της ΑΕΛ.
Ένα από τα χαρακτηριστικά στοιχεία της φιλικής αναμέτρησης ήταν το ότι ο Παύλος Δερμιτζάκης δεν «έδειξε» βασικό σχήμα, καθώς οι παίκτες «μοιράστηκαν» στην αρχική 11άδα και σε εκείνους που χρησιμοποιήθηκαν στη συνέχεια.
Το αρχικό σχήμα περιελάμβανε τους Σουλούκο, Τριμμάτη, Κοσσονού, Βαφέα, Γιανναράκη, Οικονόμου, Παναγιωτίδη, Κ. Παπαγεωργίου, Μούργο, Κρητικό και Φατάι, ενώ στη συνέχεια πήραν χρόνο συμμετοχής οι Βενετικίδης, Περντρέου, Ηλιάδης, Στάμου, Παπαγεωργίου Θ., Παπαδόπουλος, Αντράντα, Μπαριέντος, Ακόστα, Στίνα, Μωραΐτης, Πασάς, Γραβάνης, Δημηνίκος και Νινίκας.
Οι «βυσσινί» επέστρεψαν στις προπονήσεις τους και στο πρόγραμμα της προετοιμασίας, με το βλέμμα πλέον να στρέφεται στο δεύτερο φιλικό παιχνίδι στην Καρδίτσα, με αντίπαλο την τοπική Αναγέννηση που έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 16 του μηνός, πριν η ομάδα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της (18-31 Αυγούστου).
ΦΙΛΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ Κ-19
Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της, ενόψει του αντίστοιχου Πρωταθλήματος της νέας αγωνιστικής περιόδου, η ομάδα Νέων Κ-19 της ΑΕΛ θα δώσει εκτός έδρας φιλική αναμέτρηση με την αντίστοιχη του Εθνικού Ν. Κεραμιδίου. Συγκεκριμένα, η αναμέτρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass