Δύο μεταγραφές και δύο ανανεώσεις στην Α.ΠΟ.ΕΛ.

Δημοσίευση: 13 Αυγ 2024 12:24

Την απόκτηση των Γιάννη Βαλατσού και Θανάση Ράτζα, καθώς επίσης την ανανέωση της συνεργασίας με τους Χάρη Μουλτσιά και Νίκο Τάκα ανακοίνωσε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας. Αναλυτικά, η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Συνεχίζοντας τις ανανεώσεις της η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Ελασσόνας ανακοινώνει άλλα δύο ονόματα, καθώς επίσης και τις δύο πρώτες μεταγραφές.


Μαζί ξανά και ο Χάρης Μουλτσιάς, ένας παίχτης που τα τελευταία χρόνια είναι βασικό στέλεχος της μεσοεπιθετικής γραμμής, προσφέροντας τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της ομάδας. Και ο Νίκος Τάκας, που πάρα το νεαρό της ηλικίας του, έχει εικόνες από μεγαλύτερες κατηγορίες στο παρελθόν. Αν και έναν χρόνο στην ομάδα, κατάφερε να γίνει αμέσως μέλος της οικογένειας και να ξεδιπλώσει το πλούσιο ταλέντο και τις εμπειρίες του.
Ο Γιάννης Βαλατσός ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα από την Ακαδημία σε ηλικία 8 χρόνων. Ένας ποδοσφαιριστής κόσμημα για κάθε ομάδα. Κεντροαμυντικός με πολλές συμμετοχές ως βασικός στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ σε πολλές θέσεις. Καλώς όρισες Γιάννη ξανά στην οικογένεια της Ακαδημίας.
Ο Θανάσης Ράτζας είναι ένας ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε σε πολλές ομάδες και κατηγορίες αντίστοιχα. Ένας πολύτιμος παίχτης που με την εμπειρία και το πάθος που τον διακρίνει για το ποδόσφαιρο θα αποτελέσει μία σημαντική μονάδα στο ρόστερ της ομάδας. Καλώς ήρθες Θανάση, τιμώντας και τη δική μας ομάδα με την παρουσία σου.
Σας ευχαριστούμε Χάρη, Νίκο, Γιάννη και Θανάση. Όλοι μαζί μια οικογένεια» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass