Η Eλενα Μπεσπέρστοβα στους προπονητές του ΝΟΛ

Δημοσίευση: 10 Αυγ 2024 12:25

Η Έλενα Μπεσπέρστοβα αποτελεί τη δεύτερη προσθήκη του Ναυτικού Ομίλου Λάρισας στο προπονητικό επιτελείο της αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης!


Μαζί με τον Νίκο Γεωργίου και υπό την τεχνική διεύθυνση του Γρηγόρη Μαντά, δημιουργείται μια πολύ δυνατή προπονητική ομάδα, η οποία φιλοδοξεί να πάει τον κολυμβητικό σύλλογο της Λάρισας ακόμη ένα βήμα πιο ψηλά!
Λίγα λόγια για τη νέα προπονήτρια:
Γεννήθηκε στην Αγία Πετρούπολη και από νεαρή ηλικία έδειξε την αγάπη της για την κολύμβηση. Η αφοσίωσή της στο άθλημα την οδήγησε να γίνει μέλος της εθνικής ομάδας νέων της Σοβιετικής Ένωσης, όπου και ξεχώρισε για τις επιδόσεις της.
Το 1986 πήρε την απόφαση να μετακομίσει στην Ελλάδα, όπου ξεκίνησε την καριέρα της ως προπονήτρια κολύμβησης. Στην πορεία της, συνεργάστηκε με μερικούς από τους πιο σημαντικούς αθλητικούς συλλόγους της χώρας.
Αρχικά, υπήρξε προπονήτρια στην ομάδα του ΝΟ Χαλκίδας, όπου μετέδωσε την πείρα και τις γνώσεις της στους νέους αθλητές. Στη συνέχεια, εργάστηκε στην ομάδα του ΟΕΑΝΑΒ, πρωταγωνιστώντας τόσο στην ελληνική, όσο και στη διεθνή κολύμβηση.
Η πορεία της συνεχίστηκε στον ΝΟΒΑ, όπου η καθοδήγησή της βοήθησε στην εξέλιξη των αθλητών και την προετοιμασία τους για τοπικούς και εθνικούς αγώνες.
Τα τελευταία 9 χρόνια προσέφερε τις υπηρεσίες της στον Ολυμπιακό Βόλου.
Με την πολύχρονη εμπειρία και την αφοσίωσή της, έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια δυνατή και ανταγωνιστική ομάδα. Οι αθλητές της ξεχωρίζουν για τις επιδόσεις τους, γεγονός που αποδεικνύει την επιτυχία των προπονητικών μεθόδων της.
Η Έλενα Μπεσπέρστοβα δεν είναι απλώς μια προπονήτρια κολύμβησης, είναι μια αφοσιωμένη επαγγελματίας που ξεχωρίζει για τη μεθοδικότητα και την ηρεμία της στον χώρο της πισίνας. Το πάθος της για το άθλημα έχει συμβάλει σημαντικά στην ανάπτυξη της κολύμβησης στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass