Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζει η ΑΕΛ

ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ

Δημοσίευση: 08 Αυγ 2024 13:01

Με εντατικούς ρυθμούς και χωρίς προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία της ΑΕΛ

για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2024-2025, όπου η λαρισινή ομάδα θέλει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο και να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.
Παλιοί και νέοι παίκτες ακολουθούν πιστά τις οδηγίες του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη και των συνεργατών του, οι οποίοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα αρέσει και στους ίδιους αλλά και στον κόσμο, ο οποίος όπως έδειξε στην «πρώτη» της ομάδας, θα έχει δυναμική παρουσία σε όλες τις επίσημες αναμετρήσεις των «βυσσινί». Φυσικά χρειάζεται αυτοσυγκράτηση και όχι υπέρμετρος ενθουσιασμός, καθώς για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο, απαιτούνται να γίνουν πολλές θυσίες και να «κτισθεί» ένα γερό οικοδόμημα πάνω σε γερές βάσεις.
Το ζητούμενο δεν είναι να ανέβει απλά η ομάδα στην Super League 1, αλλά και να έχει τις προϋποθέσεις με τις κινήσεις που θα ακολουθήσουν, για να σταθεί με αξιοπρέπεια στην μεγάλη κατηγορία, όπου είναι η φυσική της θέση.
Βέβαια με τα λόγια δεν έρχονται οι επιτυχίες, διότι μόνο με σκληρή δουλειά γίνονται τα όνειρα πραγματικότητα, όπως και με την αρωγή όλων, καθώς στην όλη αυτή προσπάθεια μόνο ενωμένοι όλοι μπορούν να οδηγήσουν την ομάδα στον δρόμο των επιτυχιών και να αντιμετωπίσει τις οποιεσδήποτε δυσκολίες παρουσιασθούν.
Κατά τα άλλα, μέσα από τα φιλικά παιχνίδια που θα δώσει η ομάδα ο κ. Δερμιτζάκης θα δει τα θετικά αλλά και τα αρνητικά σημεία, προκειμένου να διορθώσει τα «κακώς κείμενα» και η ΑΕΛ να είναι πανέτοιμη στις επίσημες υποχρεώσεις της τόσο στο πρωτάθλημα της Super League 2, όσο και στο Κύπελλο Ελλάδος, όπου και εκεί θέλει να έχει μια αξιόλογη παρουσία.
Και τα φιλικά που έχει κλείσει η ΑΕΛ είναι με δυνατούς αντιπάλους, θα μετρήσει τις δυνάμεις της και ο προπονητής θα καταλήξει στην ενδεκάδα που σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο πρωτάθλημα.
Να σημειώσουμε πως ο κ. Δερμιτζάκης είναι πολύ ευχαριστημένος από όλους τους ποδοσφαιριστές που ανήκουν στο δυναμικό της ομάδας, τόσο για την προσπάθεια που κάνουν όσο και για την επαγγελματική συνέπεια που δείχνουν.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass