Ο ιστορικός Απόλλωνας Λάρισας βάζει πλώρη και ξεκινά...

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 7/8, ΣΤΙΣ 19:00, ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥΠΟΛΗΣ, Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ «ΚΥΑΝΟΛΕΥΚΩΝ»

Δημοσίευση: 07 Αυγ 2024 12:26

Την προετοιμασία του ξεκινά ο ιστορικός Απόλλων Λάρισας, με την πρώτη συνάντηση ποδοσφαιριστών και τεχνικής ηγεσίας να έχει οριστεί για σήμερα Τετάρτη 7/8, στις 19:00, στο γήπεδο Φιλιππούπολης.
Έπειτα από την περσινή άκρως επιτυχημένη σεζόν, τόσο αγνωστικά όσο και εξωαγωνιστικά, οι «κυανόλευκοι»

επιστρατεύουν τις δυνάμεις τους με στόχο της διοίκησης και φέτος να παρουσιάσει ποιοτικό έργο, εντός και εκτός γηπέδων, δημιουργώντας μια νεανική και άκρως ανταγωνιστική ομάδα, που θα πρωταγωνιστήσει στο Πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ, αλλά και στο Κύπελλο.
Ταυτόχρονα, σε επίπεδο ακαδημιών, φιλοδοξία του συλλόγου είναι να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες του και να ενισχύσει περαιτέρω τα πολυπληθή τμήματα, υλοποιώντας τη βασική φιλοσοφία του που βασίζεται στο τρίπτυχο: εκπαίδευση, εκμάθηση, διαπαιδαγώγηση.
Για τον λόγο αυτόν ποδοσφαιριστές της ακαδημίας του Απόλλωνα Λάρισας θα ενσωματωθούν στην αντρική ομάδα, την οποία θα στελεχώσουν.
Το προπονητικό team, ασπαζόμενο πλήρως τη φιλοσοφία της διοίκησης, αποτελείται από ανθρώπους που διακρίνονται για το ήθος και τον επαγγελματισμό τους. Προπονητής και υπεύθυνος ακαδημιών για μία ακόμα χρονιά είναι ο Τάσος Βενέτης και άμεσος βοηθός του ο Γιάννης Μπαρλαγιάννης, ενώ οι γυμναστές της ομάδας είναι οι κ. Δούικας Κώστας και Λιάπης Κώστας, οι οποίοι θα επιφορτιστούν με τη σωστή προετοιμασία και τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης των ποδοσφαιριστών. Τέλος, νέο μέλος του προπονητικό τιμ αποτελεί ο προπονητής τερματοφυλάκων Γκικούδης Χρήστος.
ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ
Το Δ.Σ. του Απόλλωνα Λάρισας ανακοινώνει την προσθήκη στη διοίκηση του συλλόγου του κ. Νικολακούλη Κωνσταντίνου. Ο κ. Νικολακούλης, επιχειρηματίας και γνώστης του τοπικού ποδοσφαίρου και παλιός ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής ο ίδιος, θα αναλάβει ουσιαστικό ρόλο στα διοικητικά δρώμενα του συλλόγου. Νομικός σύμβουλος της ομάδας θα είναι ο κ. Γιολδάσης Αναστάσιος και σύμβουλος επικοινωνίας θα είναι ο κ. Τσιάτσιος Ιωάννης, ενώ πολύ σύντομα θα ανακοινωθεί η προσθήκη και επιπλέον νέων μελών στη διοίκηση του σωματείου μας.
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
Εν τω μεταξύ, έχουν τεθεί σε κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας του Απόλλωνα Λάρισας για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Όπως επισημαίνεται σε σχετική ανακοίνωση: «Καλούμε τους φίλους του συλλόγου, όσους αγαπούν τον Απόλλωνα, τους κατοίκους της Φιλιππούπολης, να αποτελέσουν τον 12ο παίχτη μας και να ενισχύσουν την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας αγοράζοντας εισιτήρια διαρκείας.
Τα εισιτήρια διαρκείας θα διατίθενται στο γήπεδο Φιλιππούπολης καθημερινά και ισχύουν για όλους τους επίσημους αγώνες, φιλικούς, Πρωταθλήματος και Κυπέλλου. Εισιτήρια διαρκείας μπορούν όσοι θέλουν να προμηθευτούν και από τα μέλη της διοίκησης.
Η διοίκηση του Απόλλωνα καλεί τους φιλάθλους της ομάδας να παρευρεθούν στη πρώτη επίσημη προπόνηση, για την πρώτη γνωριμία με τους ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο, καθώς αναμένουμε τη στήριξη όσων αγαπούν το ιστορικό σωματείο μας.
Η βοήθεια όλων είναι πολύτιμη και σημαντική. Καλή ποδοσφαιρική χρονιά, με υγεία» καταλήγει η ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass