Επιστροφή Δ. Νικολακούλη στην Αστραπή Ν. Πολιτείας

Δημοσίευση: 05 Αυγ 2024 11:54

Η ομάδα της Αστραπής Νέας Πολιτείας ανοίγει τον «χορό» των μεταγραφών

με την απόκτηση του Δημήτρη Νικολακούλη, που αγωνιζόταν στην ομάδα του Δωτιέα Αγιάς. «Ένα «δικό» μας παιδί, που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Ακαδημία μας, επιστρέφει στα 18 του χρόνια, με σκοπό να βοηθήσει τα μέγιστα την ανδρική μας ομάδα τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά στο Πρωτάθλημα της Β’ ΕΠΣΛ. Ο νεαρός αμυντικός χαφ (2006) και πολλά υποσχόμενος Δημήτρης Νικολακούλης μετά από μία εξαιρετική χρονιά στον Δωτιέα Αγιάς, θα αποτελέσει και πάλι μέλος της ομάδας μας, με σκοπό να εκπληρώσει τους υψηλούς μας στόχους, που είναι η επιστροφή στη μεγάλη τοπική κατηγορία, εκεί όπου αξίζει να είναι ο σύλλογός μας.
Ένα παιδί που αν και νέο σε ηλικία, έχει πετύχει πολλά, αφού από την Ακαδημία μας μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Πειραιώς (Κ-16), μία μεγάλη επιτυχία για τον ίδιο και την ομάδα μας, ενώ στη συνέχεια μετακόμισε στην Κ-17 της ΠΑΕ ΑΕΛ, όπου ήταν και αρχηγός, για να επιστρέψει στον σύλλογό μας έτοιμος μετά από μία γεμάτη χρονιά στη μεγάλη τοπική κατηγορία του νομού μας με τη φανέλα του Δωτιέα Αγιάς. Τέλος, ήταν επίσης αρχηγός και βασικό στέλεχος των Μικτών της ΕΠΣΛ τα προηγούμενα χρόνια. Ένας παίκτης με ταλέντο και μέλλον. Το Δ.Σ. της Αστραπής Νέας Πολιτείας τού εύχεται υγεία και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass