Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην ΑΕΛ

*Με στόχο η ομάδα να είναι έτοιμη για το πρωτάθλημα

Δημοσίευση: 04 Αυγ 2024 12:00

Σιγά-σιγά ανεβαίνουν οι ρυθμοί στην ΑΕΛ, με στόχο να είναι έτοιμη η ομάδα για το ξεκίνημα του πρωταθλήματος της Super League 2, όπου και έχει ως αποκλειστικό στόχο να πρωταγωνιστήσει, για να επιστρέψει στα σαλόνια του επαγγελματικού ποδοσφαίρου.


Ο κόσμος έδειξε στην επίσημη πρώτη της ομάδας πως θα είναι αρωγός στην όλη προσπάθεια και σε κάθε παιχνίδι αναμένεται ότι θα αποτελεί τον 12ο παίκτη της, τόσο στους αγώνες του πρωταθλήματος όσο και σε εκείνους του Κυπέλλου Ελλάδος, που επίσης θέλει να διακριθεί.
Φυσικά χρειάζεται να κρατηθούν χαμηλοί οι τόνοι, καθώς η ΑΕΛ είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί, όμως χρειάζεται σε κάθε ματς να δείχνει την πρέπουσα σοβαρότητα και να μην υποτιμήσει κανέναν αντίπαλο.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του θα επιδιώξουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας να φτιάξουν μια ομάδα που θα είναι ικανή να κερδίζει τον οποιονδήποτε αντίπαλο.
Και σε αυτή την προσπάθεια το βέβαιο είναι πως δεν περισσεύει κανείς και όλοι οι παίκτες χρειάζεται να βρίσκονται στην κατάλληλη αγωνιστική ετοιμότητα, για να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.  
ΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Σε ρυθμούς νέας σεζόν μπαίνει λοιπόν σιγά σιγά η ΑΕΛ καθώς ανακοίνωσε ήδη τα εντός έδρας φιλικά της για την προετοιμασία.
Οι «βυσσινί» θα δώσουν τον πρώτο τους φιλικό αγώνα στην AEL FC Arena την πρώτη ημέρα του Σεπτεμβρίου κόντρα στην Κηφισιά, ενώ συνολικά θα δώσουν τέσσερα φιλικά στην έδρα τους.
Τα εκτός έδρας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες, ενώ ήδη έχει συμφωνηθεί για ένα φιλικό με την Αναγέννηση στην Καρδίτσα.
Αναλυτικά τα εντός έδρας φιλικά προετοιμασίας παιχνίδια της, για τη σεζόν 2024-2025 στο AEL FC ARENA:
1) ΑΕΛ - Κηφισιά, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός)
2) ΑΕΛ - Πανσερραϊκός, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30
3) ΑΕΛ - Παναχαϊκή, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός)
4) ΑΕΛ - Καβάλα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30
ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
Παρουσία σύσσωμης της διοίκησης, του τεχνικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, πραγματοποιήθηκε στο προπονητήριο των Δένδρων ο αγιασμός των ακαδημιών της ΑΕΛ για τη νέα ποδοσφαιρική περίοδο, ενώ ακολούθησε η πρώτη προπόνηση της χρονιάς υπό τις οδηγίες των Κώστα Νεμπεγλέρα και Απόστολου Ευαγγέλου.
Με την ευχή οι Κ17 και Κ19 να συνεχίσουν τις επιτυχίες των δύο τελευταίων ετών και να προωθηθούν τα καλύτερα ταλέντα στην πρώτη ομάδα, ο πρόεδρος κ. Αχιλλέας Νταβέλης αφού καλωσόρισε προπονητές, παίκτες και γονείς των παιδιών, τόνισε πως και φέτος οι στόχοι είναι υψηλοί και φτάνουν στην κατάκτηση τίτλου κάνοντας παραλληλισμό με τη μεγάλη ομάδα.
Ταυτόχρονα επισήμανε τις κινήσεις που έγιναν από την ΠΑΕ σε όλα τα επίπεδα ώστε οι ακαδημίες της ΑΕΛ να έχουν το δικό τους σπίτι για προπονήσεις και ευχαρίστησε τον δήμαρχο Τυρνάβου κ. Στέλιο Τσικριτσή για την παραχώρηση του δημοτικού γηπέδου των Δένδρων στην ΠΑΕ.
Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Αθλησης κ. Ηρακλής Γερογιώκας ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά με επιτυχίες τόσο για τη μεγάλη ομάδα όσο και για τις ακαδημίες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass