Ανανεώσεις στον Κίσσαβο Συκουρίου

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2024 10:00

Εκτός των πολύ σημαντικών μεταγραφών που υλοποίησε μέχρι τώρα, ο Κίσσαβος Συκουρίου δίνει βαρύτητα και στα παιδιά που προέρχονται από την ακαδημία του συλλόγου.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:
«Σε συνέχεια της οργάνωσης της νέας ποδοσφαιρικής χρονιάς και των ανανεώσεων που γίνονται, ο ΣΦΑΝ Κίσσαβος ανακοινώνει ότι και τη νέα χρονιά θα αγωνιστούν με την ομάδα μας τα παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία μας.
Πρόκειται για τον μεσοεπιθετικό Παναγιώτη Αλίγκα, τον επιθετικό Δημήτρη Γούλα, τον τερματοφύλακα Γρηγόρη Νιάκα, τον τερματοφύλακα Αντώνη Στογιάννη, τον μεσοεπιθετικό Κλόντι Γιάκου, τον αμυντικό Γιάννη Γκουντή και τον αμυντικό Γιώργο Τσάκαλο.
Ο ΣΦΑΝ Κισσαβος εύχεται στα παιδιά μας καλή πρόοδο, υγεία προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».
Επίσης ο Κίσσαβος Συκουρίου ανακοίνωσε ότι «και τη νέα αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζονται με την ομάδα μας ο μεσοεπιθετικός Δημήτρης Ράπτης, ο αμυντικός Θάνος Χάμος και ο μέσος Σταύρος Τσίκος.
Ευχόμαστε στους ποδοσφαιριστές μας καλή αγωνιστική χρονιά, υγεία προσωπική και οικογενειακή και πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass