Πιστός στη φιλοσοφία του ο Ολυμπος Γόννων

* ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙAΣΤΕΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α’ DE-TOX * Δ. ΚΩΣΤΗΣ: ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ *ΑΘ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Η ΟΜΑΔΑ ΔΙΑΡΚΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ

Δημοσίευση: 03 Αυγ 2024 11:29

Του Άρη Γκουτρουμάνη

Με γνώμονα την πολύ καλή παρουσία και την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών ο Όλυμπος Γόννων ευελπιστεί και τη νέα χρονιά να αποτελέσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο στο πρωτάθλημα της Α’ DE-TOX. Η ομάδα του Δημήτρη Κωστή ξεκίνησε την προετοιμασία της στο γήπεδο Γόννων με στόχο να πετύχει την άνετη παραμονή και να διατηρήσει τη θέση της στο γκρουπ των ισχυρών της κατηγορίας. Ο βασικός κορμός διατηρήθηκε ο ίδιος αφού οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές ανανέωσαν τη συνεργασία τους, ενώ μέχρι τώρα έχουν γίνει στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις προκειμένου η ομάδα να ενισχυθεί εκεί που χρειάζεται. Φυσικά ο κύκλος των μεταγραφών δεν έχει κλείσει, καθώς τις επόμενες ημέρες αναμένονται κι άλλα ηχηρά ονόματα να προστεθούν στο ρόστερ του Ολύμπου.


«Κατ’ αρχήν θέλω να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά με υγεία. Εύχομαι να διεξαχθεί ένα καλό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα. Στόχος της ομάδας μας είναι να συνεχίσει την καλή πορεία των τελευταίων ετών, να είμαστε ανταγωνιστικοί, παίζοντας καλό ποδόσφαιρο και να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά στη βαθμολογία» επισήμανε ο τεχνικός Δημήτρης Κωστής και πρόσθεσε:
«Σε ό,τι αφορά στο νέο πρωτάθλημα πιστεύω ότι σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία δεν υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε σχέση με πέρσι όπως ήταν η Ανθούπολη και ο ΠΟ Ελασσόνας. Αρκετές ομάδες θα είναι δυνατές, αλλά δεν μπορώ να ξεχωρίσω κάποια ως απόλυτο φαβορί. Οι ομάδες που θα δουλέψουν σκληρά και θα έχουν διάρκεια θα πετύχουν τους στόχους.
Πιστεύω ότι θα είναι ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα καθώς έχουν γίνει αξιόλογες κινήσεις από τις ομάδες, ωστόσο αυτό που θέλω να επισημάνω είναι ότι θα πρέπει να δώσουμε βάρος στους νέους παίκτες. Πολλά νέα παιδιά επειδή δεν έχουν συμμετοχή, απογοητεύονται και φεύγουν από το άθλημα, με αποτέλεσμα να έχει μειωθεί ο όγκος των παικτών στον νομό μας» κατέληξε ο Δημήτρης Κωστής.
ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ κ. ΑΘ. ΚΑΡΑΝΑΣΤΑΣΗ
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Αθ. Καραναστάσης επισήμανε: «Εύχομαι να γίνει ένα καλό πρωτάθλημα, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Εμείς παραμένουμε πιστοί στη φιλοσοφία μας και θα προσπαθήσουμε και φέτος να πραγματοποιήσουμε μία αξιόλογη πορεία. Το κλίμα στον Όλυμπο Γόννων είναι οικογενειακό γιατί είμαστε πολλά χρόνια μαζί διοίκηση, παίκτες, προπονητής. Έχουμε πετύχει σημαντικά πράγματα κι αυτό φαίνεται από την ανοδική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια. Ο Όλυμπος Γόννων διαρκώς εξελίσσεται και κάθε φορά γίνεται καλύτερος. Και αυτό φαίνεται στην πράξη και μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία» κατέληξε ο κ. Καραναστάσης.
ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ
Μέχρι στιγμής τα νέα πρόσωπα στον Όλυμπο Γόννων είναι οι Τσιάκος (επιθετικός από Αχιλλέα Φαρσάλων), Τζιμόπουλος (κεντρικός από Απόλλωνα) και Τζίκος (επιθετικός από ΑΟ Ελευθερών).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass