Μποροβήλος: «Συνεργασία και συναίνεση»

Δημοσίευση: 24 Νοε 2014 21:59 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:33

 

Συναίνεση και συνεργασία όλων των φορέων του ποδοσφαίρου ζήτησε ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας, Γιώργος Μποροβήλος, στις πρώτες δηλώσεις μετά την εκλογή του. «Αναλαμβάνουμε κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες, το γνωρίζουμε. Πρέπει το ποδόσφαιρο να κάνει βήματα προόδου. Εύκολα γκρεμίζεις, αλλά δύσκολα φτιάχνεις. Δεν είναι έργο του ενός ή των δύο. Χρειάζεται συναίνεση για να έχει κέρδος το ποδόσφαιρο» υπογράμμισε ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης.

«Σιγά σιγά θα τα κάνουμε πράξη με συνεργασία και καλή θέληση, για να κάνουνε την μπάλα το λαοφιλέστερο άθλημα για τον Έλληνα και να φέρουμε τον κόσμο στα γήπεδα. Να κοιτάξουμε όλοι μαζί το ποδόσφαιρο και όχι το συμφέρον του ενός. Θα δώσουμε αγώνα με τις θέσεις μας. Πρέπει να υπάρχει πολύ καλή συνεργασία με ΕΠΟ και όλους τους υπόλοιπους» πρόσθεσε.

«Δεν λύθηκαν σήμερα τα προβλήματα, αλλά υπάρχει πια μια καλή διάθεση. Χωρίς τέτοια διάθεση και πρόθεση δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Μετά την κοινή ομόφωνη ανακοίνωση, η ΕΠΟ θα άρει την απόφασή της και αυτό το σαββατοκύριακο θα έχουμε μπάλα. Είναι στη βάση προηγούμενης ανακοίνωσης του ΠΑΟΚ εκείνη που θα εκδοθεί. Δεν έχω υπόψη το περιστατικό σε βάρος του κυρίου Σπάθα και δεν μπορώ να πάρω θέση. Είμαι ευτυχής που με εμπιστεύτηκαν 13 σύλλογοι. Το μόνο που μπορώ να δηλώσω πως Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ είναι μεγάλες ομάδες» συμπλήρωσε ο Μποροβήλος.

Από την πλευρά του ο νέος αντιπρόεδρος της Λίγκας, Δημήτρης Τζελέπης, τόνισε πως «το ελληνικό ποδόσφαιρο βρίσκεται στη μεγαλύτερη κρίση της ιστορίας του. Έχουμε αναλάβει μεγάλη ευθύνη, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συναίνεση ώστε να φέρουμε πίσω τους ανθρώπους που αγαπούν το άθλημα που υπηρετούμε. Και για να προχωρήσουμε, οι λύσεις θα πρέπει να είναι κοινές».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass