Επίσημη «πρώτη» για την ΑΕΛ

*ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 19:00 ΣΤΟ AEL FC ARENA *ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΤΗΣ «ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΜΠΟΥ»

Δημοσίευση: 01 Αυγ 2024 12:00

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο ξεκίνημα της ΑΕΛ έφτασε. Σήμερα στις 19:00 στο AEL FC Arena η «Βασίλισσα του Κάμπου» παίρνει θέση στον αγωνιστικό χώρο, σηματοδοτώντας την έναρξη μιας επίπονης και διαρκούς προσπάθειας με απώτερο στόχο την επιστροφή των «βυσσινί» στη φυσική τους θέση, δηλαδή στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου.


Δίπλα στους παίκτες και το τεχνικό επιτελείο θα βρίσκεται όπως πάντα ο κόσμος της ΑΕΛ, που αναμένεται να δημιουργήσει εντυπωσιακή ατμόσφαιρα και δώσει το δικό του σύνθημα στήριξης στη νέα προσπάθεια της ομάδας.
Στον αγωνιστικό χώρο του θα βρεθούν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, αλλά και οι παίκτες που συνεχίζουν από την περσινή σεζόν στην ομάδα, μαζί φυσικά με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη και τους συνεργάτες του και θα έχουν την πρώτη τους επαφή με το φίλαθλο κοινό της πόλης που διψάει για την πολυπόθητη άνοδο στη Super League.
Οι δραστηριότητες για την ΑΕΛ ξεκίνησαν τη Δευτέρα με τις προβλεπόμενες αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις, αλλά και με παράλληλες προπονήσεις στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων υπό τις οδηγίες του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη, που ζητά από τους παίκτες του να είναι συγκεντρωμένοι και να δίνουν πάντα τον καλύτερό τους εαυτό.
Χθες πέρασε και το τρίτο γκρουπ παικτών από εργομετρικούς ελέγχους για δύναμη, ταχυδύναμη, αντοχή, βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις και πλέον όλα είναι έτοιμα για τη σημερινή επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ που αναμένεται με μεγάλο ενθουσιασμό.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΩΝ
Μέσω της επίσημης σελίδας τους στα social media, οι οργανωμένοι οπαδοί των «βυσσινί», Monsters, με αφορμή τη σημερινή πρώτη επίσημη προπόνηση της ομάδας έδωσαν την παρακάτω ανακοίνωση:
«Όπως κατά το παρελθόν αναστήσαμε και στηρίξαμε σε πολύ δύσκολες συνθήκες την ΑΕΛ έτσι και τώρα καλούμαστε να είμαστε αρωγοί στην προσπάθεια αναγέννησης αυτής της ΙΔΕΑΣ.
Η θέση μας στο πέταλο.
Το άλογο η ζωή μας.
‘Η Φέτος ‘Η Ποτέ.
1 Αυγούστου Ημέρα Πέμπτη Ώρα 19:00 AEL Fc Arena».
*Επίσης σχετική ανακοίνωση για τη σημερινή επίσημη «πρώτη» της ΑΕΛ ανάρτησε στα social media και η «Θύρα 1». Αναλυτικά:
«Μετράμε αντίστροφα για την πρώτη προπόνηση την ερχόμενη Πέμπτη στις 19:00.
Πάμε όλοι μαζί όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος να στήσουμε τη δική μας γιορτή κάνοντας όλους να παραμιλάνε, δίνοντας το έναυσμα για τη χρονιά που ξεκινάει.
ΓΕΜΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΕΤΑΛΟ ΑΠΟ ΝΩΡΙΣ!».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass