Πιστοποιητικό συμμετοχής στην ΑΕΛ

ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ - ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΘΑΥΡΙΑΝΗ ΕΠΙΣΗΜΗ «ΠΡΩΤΗ» ΤΩΝ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 11:00

Σε ρυθμούς προετοιμασίας κινείται πλέον η ΑΕΛ καθώς άρχισε η αντίστροφη μέτρηση για τη μεθαυριανή (1/8) επίσημη «πρώτη» των «βυσσινί» στις 19:00 στο AEL FC Arena, ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2.


Αυτή τη στιγμή τον πρώτο λόγο έχουν οι προβλεπόμενες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις προκειμένου όλα να είναι έτοιμα για την έναρξη των προπονήσεων, που σε πρώτη φάση θα γίνουν επί λαρισινού εδάφους, ενώ στη συνέχεια από 18 έως 31 Αυγούστου θα συνεχιστούν στην Πτολεμαΐδα όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.
Από χθες οι «βυσσινί» χωρισμένοι σε τρία γκρουπ περνούν αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις. Το πρώτο γκρουπ παικτών υποβλήθηκε στον καθιερωμένο εργομετρικό έλεγχο από τις 10 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι, υπό την επίβλεψη του γυμναστή της ομάδας Άκη Οικονόμου, στο Κέντρο “The Medical Project”. Οι παίκτες της ΑΕΛ πέρασαν από εργομετρικούς ελέγχους για δύναμη, ταχυδύναμη, αντοχή, βασικό-ενεργειακό μεταβολισμό, λιπομέτρηση και σωματομετρήσεις.
Χθες εν τω μεταξύ μπήκε και η τελευταία πινελιά ως προς το διαδικαστικό κομμάτι της παρουσίας της ΑΕΛ στο νέα διοργάνωση, καθώς η ομάδα πήρε το πιστοποιητικό συμμετοχής από την ΕΕΑ για τη σεζόν 2024-2025.
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση του φακέλου της ΑΕΛ από την επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού και αφού διαπιστώθηκε η επάρκεια σε όλους τους επιμέρους τομείς, εκδόθηκε και φέτος η σχετική άδεια συμμετοχής.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ευχαριστεί το διοικητικό προσωπικό της και το νομικό της τμήμα, για την αρτιότητα των στοιχείων και την άψογη προετοιμασία».
Παράλληλα μαζί με την ΑΕΛ αρμόδια Επιτροπή χορήγησε πιστοποιητικό και στην ΠΑΕ Νίκη Βόλου 1924.

 

ΔΩΡΕΑΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΗ
Εν τω μεταξύ όπως έγινε γνωστό η ΠΑΕ ΑΕΛ προχώρησε σε δωρεάν παραχώρηση στις ακαδημίες της ΠΑΕ του γηπέδου της κοινότητας Δέντρων του Δήμου Τυρνάβου για τη σεζόν 2024-2025. Παράλληλα δεσμεύτηκε να εκσυγχρονίσει και να συντηρεί επαρκώς το συγκεκριμένο γήπεδο για όσο διάστημα θα βρίσκεται υπό καθεστώς παραχώρησης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass