ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ

Δεν θα μετέχει στο νέο πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣΛ

ΝΕΑ ΑΡΧΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ - ΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Δημοσίευση: 30 Ιουλ 2024 12:44

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο «Ε»)
Του Γ. Γκαντέλου
Σε μια κρίσιμη γενική συνέλευση - επαναληπτική - που πραγματοποιήθηκε χθες στα Φάρσαλα, ο Αθλητικός Όμιλος Φαρσάλων «Αχιλλέας» χάραξε μια νέα πορεία για το μέλλον του. Παρά τη χαμηλή και απογοητευτική συμμετοχή, οι παρευρισκόμενοι έλαβαν σημαντικές αποφάσεις που θα διαμορφώσουν το πρόσωπο της ομάδας για τη νέα χρονιά.


Η απόφαση που κυριάρχησε αφορούσε την αγωνιστική κατηγορία στην οποία θα συμμετάσχει ο σύλλογος την επόμενη σεζόν. Μετά από διεξοδική συζήτηση, αποφασίστηκε η ομάδα να αγωνιστεί σε χαμηλότερη κατηγορία και όχι στην Α’ ΕΠΣΛ, δίνοντας έμφαση στην ενσωμάτωση τοπικών ταλέντων από τα Φάρσαλα και τα γύρω χωριά. Αυτή η στρατηγική αποσκοπεί στην επιστροφή στις ρίζες του συλλόγου και στην αναβίωση του στενού δεσμού με την τοπική κοινότητα, ο οποίος στο παρελθόν είχε οδηγήσει σε σημαντικές επιτυχίες.
Ο νέος προσανατολισμός του Αχιλλέα Φαρσάλων βασίζεται στη δημιουργία ενός αμιγώς ερασιτεχνικού σωματείου, το οποίο θα προσφέρει ιδανικές συνθήκες στα νεαρά ταλέντα της περιοχής να αναπτυχθούν και να εξελιχθούν. Με την καθοδήγηση έμπειρων προπονητών και την παροχή οργανωμένων προγραμμάτων προπόνησης, ο σύλλογος στοχεύει να προωθήσει τον αθλητισμό και να καλλιεργήσει το αίσθημα της ομάδας στην τοπική κοινωνία.
Παράλληλα, η διοίκηση του συλλόγου εκφράζει την ετοιμότητά της να συνεργαστεί με όλους τους φίλους και υποστηρικτές του Αχιλλέα Φαρσάλων, προκειμένου να διασφαλιστεί η μακροχρόνια βιωσιμότητα του σωματείου. Η πόρτα παραμένει ανοιχτή για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν με οποιοδήποτε τρόπο στην προσπάθεια αναγέννησης του ιστορικού συλλόγου.
Σύντομα αναμένονται νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τον προπονητικό επιτελείο, τις μεταγραφές και τον τρόπο λειτουργίας του συλλόγου. Ο Αχιλλέας Φαρσάλων, ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία της Ελλάδας, ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του, με στόχο να επιστρέψει δυναμικά στην κορυφή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass