ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΠΑΠΑΔΟΓΟΥΛΑΣ:

Ο Ολλανδός Στίβεν βαν ντε Βέλντε σκέφτεται να αποχωρήσει…

* Στο γήπεδο είναι όλοι ίδιοι, εμείς δεν επηρεαζόμαστε

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2024 10:20

Χθες το πρωί στο Παρίσι, δίπλα στον Πύργο του Άιφελ, όπου γίνεται το μπιτς βόλεϊ.

Πρώτη μέρα που βγαίνει ο ήλιος και φεύγουν τα σύννεφα. Κι όμως, πάνω από τον αγώνα του ολλανδικού δίδυμου με τον αντίστοιχο ιταλικό υπάρχει μια βαριά σκιά. Ο 29χρονος Στίβεν βαν ντε Βέλντε είναι μεν αθλητής, αλλά το παρελθόν του είναι σκοτεινό. Στα 19 του χρόνια είχε μεθύσει και βιάσει μια 12χρονη Αγγλίδα. Την είχε γνωρίσει στο Facebook και ταξίδεψε μέχρι την πατρίδα της για να τη γνωρίσει και να την κακοποιήσει. Τη μέθυσε, της έδωσε ναρκωτικά κι αυτή χωρίς να έχει έλεγχο των πράξεών της υπέκυψε. Μπορεί να καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκισης, αλλά στην πατρίδα του η ποινή περιορίστηκε στον έναν χρόνο, όσο δηλαδή είχε εκτίσει στην Αγγλία!
Η είσοδός του συνοδεύτηκε από αποδοκιμασίες εκ μέρους των θεατών. Στα πρώτα σερβίς που επεχείρησε, ο αγώνας διακόπηκε από τις αποδοκιμασίες. Χρειάστηκε η επέμβαση των υπευθύνων για να συνεχιστεί το παιχνίδι και η απειλή ότι θα αποβληθούν οι… ταραξίες και θα τους ακυρωθούν τα επόμενα εισιτήρια που έχουν αγοράσει!
Ο Λαρισαίος Χαράλαμπος Παπαδογούλας ήταν αναπληρωματικός διαιτητής και μας είπε τα εξής: «Έχει γίνει μεγάλος θόρυβος με αυτό το θέμα. Μου είπαν κάποιοι από την ομάδα του ότι το σκέφτεται να αποχωρήσει. Μόλις το μάθαμε, όλοι σοκαριστήκαμε, εγώ προσωπικά δεν το ήξερα. Ο ίδιος φαίνεται πολύ ψυχολογικά πεσμένος. Όμως, είμαστε επαγγελματίες και πρέπει να είμαστε ακριβείς, αποφασισμένοι και ανεπηρέαστοι από τέτοιου είδους φαινόμενα. Όλα αυτά είναι έξω από το γήπεδο. Μέσα είναι όλοι το ίδιο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass