Ακης Οικονόμου, Βασ. Μητάκος γυμναστές στην ΠΑΕ ΑΕΛ...

* Σήμερα η ανεπίσημη πρώτη συγκέντρωση

Δημοσίευση: 29 Ιουλ 2024 13:36

Του Σωτ. Κέλλα

«Κλείδωσαν» -αναφέρουν οι πληροφορίες- οι γυμναστές που θα έχει

φέτος στο τεχνικό τιμ της ΑΕΛ ο Παύλος Δερμιτζάκης και σύμφωνα με πληροφορίες ο υπεύθυνος θα είναι ο Τριαντάφυλλος Οικονόμου, πρωταθλητής στίβου, γυμναστής με σπουδές και στην Ισπανία, ενώ έχει περάσει από συλλόγους τόσο του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού, αφού στέφθηκε και πρωταθλητής Ινδίας με τη Μοχούν Μπαγκάν.
Ο Οικονόμου θα πάρει τη θέση του Αντώνη Τσικάκη, ενώ γυμναστής αποκατάστασης στη θέση του Λαρισαίου Γιάννη Παπαϊωάννου (πήγε και αυτός στην Ινδία) θα είναι ο Βασίλης Μητάκος, που ήταν γυμναστής στη γυναικεία ομάδα της ΑΕΛ.
Δύο Λαρισαίοι, λοιπόν, επιλέχθηκαν για άμεσοι συνεργάτες του Παύλου Δερμιτζάκη, πλην του γνωστού από πέρυσι Παντελή Μπούσια. Προπονητής τερματοφυλάκων θα είναι ο Πομώνης Παναγιώτης.
Το Σαββατοκύριακο όλοι βρέθηκαν στη Λάρισα (μέλη της τεχνικής ηγεσίας, παίκτες), ώστε από σήμερα να ξεκινήσουν εργομετρικές και αιμοτολογικές εξετάσεις, ενώ στις 19.00 θα γίνει η πρώτη ανεπίσημη συγκέντρωση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων. Οι προπονήσεις το απόγευμα θα γίνονται στις 19.00, ενώ είναι άγνωστο πότε θα γίνονται το πρωί (μάλλον στις 7.30, αφού οι καιρικές συνθήκες στη Λάρισα δεν είναι και οι... ιδανικές). Αφού περάσουν οι παίκτες από τις απαραίτητες εξετάσεις, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή προπόνηση την Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024, στις 19:00, στο Ael Fc Arena. Στη συνέχεια η ομάδα θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα (18/8), όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας έως το Σάββατο 31/08. Νωρίτερα, την Παρασκευή 16/08 θα δώσει τον πρώτο φιλικό αγώνα, εκτός έδρας, με την Αναγέννηση Καρδίτσας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της ΑΕΛ στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» θα πραγματοποιηθούν δύο φιλικά παιχνίδια, με τον ΠΑΟΚ Β’ και με τον Καμπανιακό, την Τετάρτη 28/08. Τέλος, μετά την επιστροφή από την Πτολεμαΐδα, θα γίνουν φιλικοί αγώνες με Κηφισιά στο Ael Fc Arena την Κυριακή 1/09 (20:00), με Πανσερραϊκό στο Ael Fc Arena το Σάββατο 07/09 (18:30), με Παναχαϊκή εντός έδρας την Τετάρτη 11/09 (20:00) και με Καβάλα την Κυριακή 15/09 (18:30), πάλι στο Ael Fc Arena.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass