Ο Γιώργος Μποροβήλος νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας

Δημοσίευση: 24 Νοε 2014 20:28 | Τελευταία ενημέρωση: 04 Σεπ 2015 19:32

 

Ο Γιώργος Μποροβήλος είναι ο νέος πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης θα πάρει τη θέση του παραιτηθέντος Δημήτρη Αγραφιώτη. Όσον αφορά τη θέση του αναπληρωτή προέδρου, ο Δημήτρης Τζελέπης (ΠΑΕ Πανθρακικός) εκλέχθηκε στη θέση του παραιτηθέντα Στράτου Σιωπήλη.

Η δήλωση παραίτησης του Δημήτρη Αγραφιώτη

Όπως είχε προαναγγείλει από την περασμένη εβδομάδα, ο Δημήτρης Αγραφιώτης υπέβαλε την παραίτησή του από την προεδρία της Σούπερ Λίγκας, κατά την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης του διοικητικού συμβουλίου του συνεταιρισμού. «Η απόφασή μου αυτή, όπως άλλωστε δήλωσα, ήταν αναπόφευκτη λόγω των τελευταίων γεγονότων που μετέτρεψαν τη Super League από όργανο συλλογικής προσπάθειας και λειτουργίας σε πεδίο οπαδικών αντιπαραθέσεων, για λόγους απολύτως άσχετους με το γράμμα και το πνεύμα αυτού του αθλητικού και επιχειρηματικού θεσμού» επισημαίνει στη δηλωσή του ο απερχόμενος πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής και συνεχίζει:

«Η δημιουργία και η ύπαρξη της Super League έχει ως στόχο την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και την υπεράσπιση και προώθηση των οικονομικών συμφερόντων ΟΛΩΝ των ΠΑΕ. Οι επιδιώξεις αυτές έχουν ως ακρογωνιαίο λίθο τη συλλογική προσπάθεια και όταν αυτή διαταράσσεται και πολύ περισσότερο όταν στην πράξη διαλύεται, τότε παύει να έχει λόγο η ύπαρξη του ίδιου του οργάνου. Ελπίζω και εύχομαι ότι, με την εκλογή νέου προέδρου, να τεθεί οριστικό τέλος στην αλλοίωση της φυσιογνωμίας της Super League, μακριά από άγονες αντιπαραθέσεις και επικοινωνιακές πιρουέτες. Το επιβάλλει το συμφέρον των ΠΑΕ και η επιβίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου».

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass