Συνεπής στο βάθρο ο Ποσειδώνας με τρία μετάλλια της Δανάης Τσαούσι

Δημοσίευση: 25 Ιουλ 2024 11:45

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η αγωνιστική ομάδα του Ποσειδώνα Λάρισας συμμετείχε στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων - Κορασίδων, Παμπαίδων - Παγκορασίδων Α - Β’ κατηγορίας της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών με τις αθλήτριες Τσαούσι Δανάη (200 μικτή ατομική, 400 μικτή ατομική και 400 ελεύθερο) και Λιάκου Ζωή (400, 800 και 1.500 ελεύθερο).


Μετά από μία άκρως επιτυχημένη εμφάνιση στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα όπου η Τσαούσι ανακηρύχτηκε και καλύτερη κολυμβήτρια της διοργάνωσης με 662 βαθμούς για την επίδοσή της στο αγώνισμα των 200 μέτρων μικτή ατομική, η αθλήτρια του Ποσειδώνα Λάρισας διέπρεψε και στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα κατακτώντας δύο χρυσά μετάλλια στα 200 και 400 μέτρα μικτή ατομική, επισφραγίζοντας την κυριαρχία της σε αυτό το αγώνισμα και επιβεβαιώνοντας την άριστη προετοιμασία και αγωνιστική της κατάσταση. Επίσης, ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βάθρου και στα 400 μέτρα ελεύθερο, αποδεικνύοντας την ευελιξία και την αντοχή της σε διαφορετικά στυλ κολύμβησης.
Η Ζωή Λιάκου κατετάχθη 13η στα 1.500 ελεύθερο, 21η στα 800 και 29η στα 400 ελεύθερο. Η εμφάνιση αυτή είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς και της συνέπειας του προπονητή Ζήση Οικονόμου, ο οποίος έχει αποδείξει διαχρονικά ότι είναι ένας από καλύτερους και πιο εξειδικευμένους προπονητές στην αγωνιστική κατηγορία. Η παρουσία της Δανάης στην ομάδα αποτελεί το καλύτερο πρότυπο και ισχυρό κίνητρο για τους μικρότερους κολυμβητές που θα ενταχθούν στην αγωνιστική ομάδα και θα προπονούνται μαζί της την νέα αγωνιστική χρονιά.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Ποσειδώνα εκφράζει τα θερμά συγχαρητήρια στη Δανάη Τσαούσι και Ζωή Λιάκου για τις εξαιρετικές τους επιδόσεις. Επιπλέον συγχαίρει τον προπονητή Ζήση Οικονόμου για την πολύτιμη συμβολή του στην επιτυχία αυτή.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass