Συνάντηση με Στ. Τσικριτσή είχαν οι Γ. Χασαμπαλιώτη και Αλ. Μεϊντής

Δημοσίευση: 24 Ιουλ 2024 12:00

Συνάντηση με τους αθλητές του Συλλόγου Πάλης «Αχιλλέας Τυρνάβου»

που διακρίθηκαν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, στην Τιμισοάρα τις Ρουμανίας, Γεωργία Χασαμπαλιώτη (χρυσό μετάλλιο U-17) και Αλέξανδρο Μεϊντή (αργυρό μετάλλιο U-15) είχε ο δήμαρχος Τυρνάβου Στέλιος Τσικριτσής.
Στη συνάντηση στην οποία παρευρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι, ο προπονητής του Αχιλλέα Τυρνάβου Βλάνδος Παναγιώτης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Βογιατζής Αποστόλης και το μέλος Λιάνος Αντώνης, ο δήμαρχος Τυρνάβου αφού συνεχάρη τα παιδιά για την επιτυχία τους αναφέρθηκε στις ανάγκες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος εξαιτίας της υποχρηματοδότησης του κράτους προς τα αθλητικά σωματεία, όπως επίσης και για το ασφυκτικό οικονομικό πλαίσιο που καλείται να χρησιμοποιήσει για να λειτουργήσει ο δήμος. Παρ’ όλ’ αυτά «πιστοί στις δεσμεύσεις μας, ως δημοτική αρχή», τόνισε ο δήμαρχος, «δηλώνουμε αρωγοί, συνεργάτες και υποστηρικτές, στις προσπάθειες όλων των αθλητικών συλλόγων του δήμου».
Παράλληλα στη συνάντηση ανακοινώθηκε από τον δήμαρχο Τυρνάβου η γιορτή βράβευσης των αθλητών που συμμετείχαν και κατέκτησαν μετάλλια την αγωνιστική περίοδο 2023-2024 σε παγκόσμια, ευρωπαϊκά και ελληνικά πρωταθλήματα, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο τέλος του έτους στο Δημοτικό Θέατρο Τυρνάβου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass