ΕΥΡΩΜΠΑΣΚΕΤ U-20

Τρίτη η Εθνική νέων ανδρών

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2024 10:05

Η ομάδα του Κωνσταντίνου Παπαδόπουλου επικράτησε με 70-68 του Βελγίου στην Γκντίνια της Πολωνίας, ανεβαίνοντας στην τρίτη θέση του βάθρου, έπειτα από ένα συγκλονιστικό μικρό τελικό κι έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή των τελευταίων λεπτών τον Θόδωρο

Κωνσταντινίδη - ήταν και ο πρώτος σκόρερ της Ελλάδας με 19 πόντους. Ο αγώνας ξεκίνησε με την Εθνική μας να παίζει με αντίπαλο... τον Αγιούμπα Μπράιαντ Τζούνιορ, ο οποίος σημείωσε τους οκτώ πρώτους πόντους του Βελγίου, με τη «γαλανόλευκη» να περνάει για πρώτη φορά μπροστά στο σκορ στο τέταρτο λεπτό, με τρίποντο του Χαρίλαου Παρασκευόπουλου (9-8). Νωρίτερα, μόλις στο πρώτο λεπτό, ο Αλέξανδρος Σαμοντούροβ αποχώρησε υποβασταζόμενος έχοντας χτυπήσει στο γόνατο, ωστόσο στα μισά της περιόδου επέστρεψε, με την Εθνική μας να προπορεύεται στο φινάλε της με 21-15, με τον Παρασκευόπουλο να είναι απόλυτα εύστοχος (1/1 διπ. και 2/2 τριπ.).
Τα δεκάλεπτα: 15-21, 40-31 (ημ.), 50-46, 68-70 (τελ.).
Διαιτητές: Ζαφέρ Γιλμάζ (Τουρκία), Γιαν Μπαλούν (Τσεχία), Αντρέα Μποντζόρνι (Ιταλία).
Οι συνθέσεις:
ΒΕΛΓΙΟ (Ζαν-Μαρκ Ζομέν): Φαν Άικ, Μόζεν 9 (1), Πολέ 3 (1), Τίμερμαν 10 (3), Νούι 1, Ρεντσέλντερς 5 (1), Μπράιαντ Τζούνιορ 19 (4), Τσιέντα-Μπαλότζι, Μπεσάνγκ, Γκριμονπρέζ 3, Μπάστιανσεν 1, Μίσια-Ντιο 17 (2).
ΕΛΛΑΔΑ (Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος): Καρακώστας 9 (1), Πλώτας, Κωνσταντινίδης 19 (2), Καπετάκης 2, Παρασκευόπουλος 8 (2), Μπουντούρης 8 (2), Βασιλείου 2, Χιτικούδης 2, Σαμοντούροβ 6 (1), Καμπερίδης, Ιωάννου, Ζούγρης 14.
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΡΙΑ Η ΓΑΛΛΙΑ
*Η Γαλλία μιμήθηκε την Εθνική Ελλάδας και παρότι βρισκόταν πίσω στο σκορ στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, με τρομερή αντεπίθεση στην 4η περίοδο, κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στον τελικό του Eurbasket U-20 με τη Σλοβενία και να στεφθεί πρωταθλήτρια Ευρώπης με το τελικό 82-78!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass