Πρωταθλητές Ευρώπης Χασαμπαλιώτη και Μεϊντής

* Υποδοχή «ηρώων» επιφυλάχθηκε στον Τύρναβο * Τι δήλωσαν στην «ΕτΔ»

Δημοσίευση: 22 Ιουλ 2024 12:28

Με χρυσό και αργυρό μετάλλιο γύρισαν οι Τυρναβίτες αθλητές Χασαμπαλιώτη Γεωργία και Μεϊντής Αλέξανδρος από την Τιμισοάρα της Ρουμανίας, όπου ταξίδεψαν για το Πανευρωπαικό Πρωτάθλημα Πάλης στην άμμο, εκπροσωπώντας την πόλη του Τυρνάβου και όλη την

Ελλάδα.
Οι δύο αθλητές έκαναν περήφανη την τοπική κοινωνία. Η Χασαμπαλιώτη Γεωργία κατέκτησε το χρυσό U-17 στην κατηγορία των 60 κιλών και ο Μεϊντής Αλέξανδρος το αργυρό U-15 στην κατηγορία των 75 κιλών.
Ο αθλητής κι η αθλήτρια συμμετείχαν με τις διακρίσεις που είχαν καταλάβει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Κατερίνη, εκπροσωπώντας εκτός από την Ελλάδα, τον Τύρναβο και τον Σύλλογο Αχιλλέας Τυρνάβου.
Την αποστολή συνόδεψαν η αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Αλεξάνδρα Τζιάτζου και μητέρα της Χασαμπαλιώτη, η κ. Νεκταρία Μάντσιου, μητέρα του αθλητή Μεϊντή, καθώς και ο προπονητής του συλλόγου Κ. Βλάνδος Παναγιώτης.
Με την άφιξή τους στον Τύρναβο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου, φίλοι, συγγενείς και απλοί πολίτες υποδέχθηκαν με συγκίνηση και χειροκροτήματα τους δύο Ευρωπαίους πρωταθλητές.
Ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Βογιατζής Απόστολος απένειμε στους αθλητές από μία ανθοδέσμη, λέγοντας: «Θρίαμβος δύο στα δύο» και πρόσθεσε πως το χρυσό της Γεωργίας είναι και το μοναδικό για την πολυπληθή ελληνική αποστολή στις ηλικιακές κατηγορίες U-15 – U-17 – U-20.
Η Γεωργία Χασαμπαλιώτη δήλωσε στην «ΕτΔ» ότι είναι ενθουσιασμένη και περήφανη για το χρυσό μετάλλιο, ενώ ο Αλέξανδρος Μεϊντής σχολίασε πως είναι πολύ χαρούμενος και συγκινημένος που έζησε όλη αυτήν την εμπειρία και κατάφερε να κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass