Ανακοίνωσε τον Πιρόλα ο Ολυμπιακός

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2024 7:22

Λίγα λεπτά μετά το φιλικό με την Μαλίν, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την απόκτηση του Ιταλού κεντρικού αμυντικού, Λορέντσο Πιρόλα. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο 22χρονος πρώην παίκτης της Σαλερνιτάνα είναι τριετούς διάρκειας.

Η ιταλική ομάδα θα λάβει το ποσό των 3 εκατομμυρίων ευρώ (το συμβόλαιό του τελείωνε το καλοκαίρι του 2025), μέρος των οποίων θα βάλει στα ταμεία της και η Ίντερ, η οποία ήταν εκείνη που είχε πουλήσει τον ποδοσφαιριστή στο συγκρότημα του Σαλέρνο και διατηρούσε ένα μικρό ποσοστό μεταπώλησης.
Ο 22χρονος κεντρικός αμυντικός έτσι αποτελεί την πέμπτη μεταγραφή των Πειραιωτών στο θερινό «παράθυρο», μετά τους Κοστίνια, Αναγνωστόπουλο, Στάμενιτς και Γκαρθία.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του Λορέντσο Πιρόλα. Ο αριστεροπόδαρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός γεννήθηκε στις 20 Φεβρουαρίου 2002 και προέρχεται από τη Salernitana, με την οποία την τελευταία διετία αγωνίστηκε ως βασικός στη Serie A.
Διεθνής με την Εθνική U-21 της Ιταλίας, στην οποία διετέλεσε αρχηγός, ξεκίνησε από τα τμήματα υποδομής της Inter, με την πρώτη ομάδα της οποίας έκανε ντεπούτο στο ιταλικό Πρωτάθλημα το 2020. Ακολούθησε ο διετής του δανεισμός στη Monza, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στη Serie A.
Έχει εκπροσωπήσει τη χώρα του και στα τμήματα U-15, U-16, U-17 και U-18, ενώ στη Serie A έχει κάνει 54 συμμετοχές και έχει πετύχει τρία γκολ.
Λορέντσο, καλώς όρισες στην οικογένεια του Ολυμπιακού».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass