Στη Λάρισα για το βόλεϊ Χαριστέας-Χατζηβρέττας

Παρακολούθησαν τις προσπάθειες των κοριτσιών τους - Τι είπαν στην «Ε»

Δημοσίευση: 21 Ιουλ 2024 11:45

Του Σωτ. Κέλλα
Στη Λάρισα για χάρη των κοριτσιών τους βρέθηκαν δύο διεθνείς φυσιογνωμίες άλλων αθλημάτων, ο Άγγελος Χαριστέας του ποδοσφαίρου και ο Νίκος Χατζηβρέττας του μπάσκετ.


Και οι δύο παρακολούθησαν χθες τον ημιτελικό Άρης-ΔΕΚΑ(1-3) για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Πετοσφαίρισης Κορασίδων Κ-18 που έγινε στο κλειστό του 1ου Γυμνασίου Λάρισας.
Ο Χαριστέας διακριτικά κάθισε μόνος του δίπλα από τον χειριστή της live streaming μετάδοσης της αναμέτρησης και παρότρυνε την κόρη του Καλλιόπη.
Οι τίτλοι του Χαριστέα γνωστοί: 2004 Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με την Ελλάδα, 2004 Πρωτάθλημα και Κύπελλο Γερμανίας με τη Βέρντερ Βρέμης, 2006 Κύπελλο Ολλανδίας με τον Άγιαξ, 2006 Σούπερ Καπ Ολλανδίας με τον Άγιαξ και 2011 Κύπελλο Γερμανίας με τη Σάλκε.
Μιλήσαμε μαζί του και του ζητήσαμε ένα σχόλιο για το πρόσφατο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου. Μας είπε τα εξής: «Η Ισπανία κέρδισε δίκαια τον τίτλο, ήταν καλύτερη από την αρχή μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος. Το γεγονός ότι είχε μόνο νίκες είναι η καλύτερη απόδειξη όλων. Σ’ αυτό το Πρωτάθλημα αναδείχθηκαν πολλοί νέοι παίκτες που θα κάνουν μεγάλη καριέρα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο».
Ο Νίκος Χατζηβρέττας, επίσης, δε χρειάζεται συστάσεις. Υπήρξε πρωταθλητής Ευρώπης (2005) και δευτεραθλητής κόσμου (2006) με την Εθνική Ελλάδος και είναι κάτοχος, μεταξύ άλλων, δύο Τριπλ Κράουν (2007, 2009) με τον Παναθηναϊκό. Επίσης, έξι φορές πρωταθλητής Ελλάδος (2004, 2005, 2006, 2007, 2008, 2009), πέντε κυπελλούχος Ελλάδος (2005, 2006, 2007, 2008, 2009) και μετρά δύο Ευρωλίγκες.
Είδε τον αγώνα μαζί με την πρώην βολεϊμπολίστρια γυναίκα του, Δήμητρα, και επειδή σε λίγες μέρες η Εθνική μας ομάδα ρίχνεται στη μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων, ζητήσαμε ένα σχόλιο. Μην ξεχνάμε ότι ο Χατζηβρέττας ήταν πέμπτος με την Εθνική Ομάδα Μπάσκετ στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας.
Μπορεί η Εθνική να φθάσει σ’ αυτήν τη θέση ή ακόμα ψηλότερα;
Λακωνικά, όπως συνηθίζει, μας είπε: «Η Εθνική έχει δύσκολο έργο και δεν πρέπει να παρασυρόμαστε. Παίζει σε έναν δύσκολο Όμιλο και πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Κάθε αγώνας από την πρώτη μέρα είναι δύσκολος. Και ευχόμαστε να καταφέρει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass