Ο Ν. Παπαϊωάννου νέος τεχνικός στην ΑΕΛ μπάσκετ

Δημοσίευση: 20 Ιουλ 2024 12:50

Εξελίξεις σημειώθηκαν στην ομάδα μπάσκετ της ΑΕΛ με φόντο τη νέα αγωνιστική σεζόν. Συγκεκριμένα, στον πάγκο των «βυσσινί» θα βρίσκεται ο παλαίμαχος του ΓΣΛ Νίκος Παπαϊωάννου, με υπεύθυνο του τμήματος τον Γιάννη Τζήμα.

Η ομάδα θα αγωνιστεί στο Πρωτάθλημα της Α1 ΕΣΚΑΘ με στόχο να επιστρέψει στις εθνικές κατηγορίες.


ΓΚΙΟΥΛΕΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΟΥΝΤΑΚΗ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Στη «βυσσινί» μπασκετική οικογένεια εντάχτηκαν ο Σωτήρης Γκιουλέκας και η Δάφνη Νταουντάκη, οι οποίοι θα είναι υπεύθυνοι των τμημάτων της Ακαδημίας μπάσκετ της ΑΕΛ.
Οι δύο προπονητές μίλησαν, μεταξύ άλλων, στη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο «Χατζηγιάννειο», τονίζοντας ότι στόχος είναι να αναδειχτούν ταλέντα από τα τμήματα υποδομής που θα στελεχώσουν την ανδρική ομάδα, προκειμένου αυτή να φτάσει όσο πιο ψηλά μπορεί στα εθνικά πρωταθλήματα, στηριζόμενη κυρίως στα δικά της παιδιά. Αναφέρθηκαν σε θέματα της προετοιμασίας, τονίζοντας ότι οι προπονήσεις θα είναι καθημερινές και διαφορετικές, θα δοθούν πολλά φιλικά παιχνίδια και θα υπάρξει συμμετοχή σε τουρνουά. Σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα των προπονήσεων, αναμένεται να συγκροτηθεί μέχρι τέλος του μηνός.
Χαιρετισμό απηύθυνε και ο πρόεδρος της ΑΕΛ κ. Ιωακείμ, ο οποίος ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη νέα χρονιά και εξέφρασε την αμέριστη στήριξή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass