ΑΕΛ: Ανακοινώνει επιθετικό

ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΟΙ «ΒΥΣΣΙΝΙ» - ΣΤΙΣ 16 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΤΣΑ - ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

Δημοσίευση: 16 Ιουλ 2024 11:25

Έτοιμη για μία ακόμα σημαντική μεταγραφική κίνηση δείχνει να είναι η ΑΕΛ, η οποία βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση Ελληνα δεξιού επιθετικού.

Κάποιες πηγές κάνουν λόγο για τον 26χρονο Σάββα Μούργο, που έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό και με τον οποίο ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης έχει συνεργαστεί σε Βέροια και Πανσερραϊκό.
 Οι «βυσσινί» με συντονισμένες προσπάθειες κινούνται για την ολοκλήρωση των μεταγραφικών τους κινήσεων πριν την αναχώρηση της ομάδας για την Πτολεμαΐδα, προκειμένου ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές και να επικεντρωθεί στον στόχο του.
Η νέα σεζόν θα ξεκινήσει για την ΑΕΛ στις 29 του μηνός με τις προβλεπόμενες εξετάσεις των παικτών, ενώ η επίσημη «πρώτη» θα γίνει στις 31 Ιουλίου ή την 1η Αυγούστου, παρουσία των φιλάθλων της στο Ael Fc Arena.

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ
Το πρώτο φιλικό της φετινής αγωνιστικής περιόδου για την ΑΕΛ θα διεξαχθεί στην Καρδίτσα με αντίπαλο την Αναγέννηση, την Παρασκευή 16 Αυγούστου, ενώ το πρώτο φιλικό παιχνίδι επί λαρισινού εδάφους έχει προγραμματιστεί για την Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου στις 20:00 (βραδινός αγώνας), με αντίπαλο την Κηφισιά. Θα ακολουθήσουν τα ματς με Πανσερραϊκό, Παναχαϊκή και Καβάλα.
Αναλυτικά το πρόγραμμα των εντός έδρας φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ΑΕΛ για το νέο Πρωτάθλημα της Super League 2 έχει ως εξής:
1) ΑΕΛ-Κηφισιά, Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός).
2) ΑΕΛ-Πανσερραϊκός, Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30.
3) ΑΕΛ-Παναχαϊκή, Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ώρα 20.00 (βραδινός).
4) ΑΕΛ-Καβάλα, Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, ώρα 18.30.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass