Δημιουργεί μεγάλες προσδοκίες η ΑΕΛ

Για τη νέα σεζόν μετά τις μεταγραφές που έγιναν

Δημοσίευση: 14 Ιουλ 2024 11:00

Υψηλά τον πήχη ανεβάζει η ΑΕΛ για την καινούργια αγωνιστική περίοδο 2024-2025, μετά τις μεταγραφές που έγιναν και τις δυο-τρεις ακόμη που θα γίνουν, ώστε να υπάρχει ένα πλήρες ρόστερ στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.


Η ΑΕΛ είναι το μεγάλο φαβορί για την άνοδο στην Superleague 1, καθώς οι υπόλοιπες ομάδες που θα βρίσκονται στον βόρειο όμιλο δεν θεωρούμε πως μπορούν να κοντράρουν τους «βυσσινί».
Βέβαια στη λαρισινή ομάδα θα προσπαθήσουν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και σε κάθε παιχνίδι να διεκδικούν νικηφόρο αποτέλεσμα, ώστε στο τέλος να έχουν καταφέρει για να πετύχουν τον στόχο της ανόδου.
Όπως τονίστηκε και στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου, με το τέλος της περσινής περιόδου ξεκίνησε άμεσα ο σχεδιασμός και πραγματοποιήθηκαν οι μεταγραφές μετά από συντονισμένες ενέργειες και αποκτήθηκαν παίκτες, που και οι ίδιοι επιθυμούσαν να φορέσουν την φανέλα της ΑΕΛ.
Ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης θα έχει τη δυνατότητα με τους συνεργάτες του να δουλέψουν σκληρά στη διάρκεια της προετοιμασίας και να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο ικανό να ανταποκριθεί στις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Θα δοθούν και αρκετά φιλικά παιχνίδια μέχρι το ξεκίνημα του πρωταθλήματος, όπου ο προπονητής θα δει τα θετικά στοιχεία, αλλά και που πρέπει να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις, ώστε η ομάδα να παίζει καλό ποδόσφαιρο και να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.
Χρειάζεται βέβαια και υπομονή, διότι δεν γίνονται από τη μια ημέρα στην άλλη θαύματα και θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα, προκειμένου ο κόσμος να δει την ΑΕΛ που ονειρεύεται.


ΤΙ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ
Μετά την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου στους δύο ομίλους της Superleague 2, ο Βόρειος θα διεξαχθεί με 10 ομάδες, ενώ ο Νότιος όμιλος με 11 ομάδες, θα ακολουθήσουν επιπλέον μίνι πρωταθλήματα για την άνοδο και τον υποβιβασμό.
Στα play-offs για τον πρωταθλητή κάθε ομίλου θα μετέχουν οι ομάδες από την 1η έως την 5η θέση, οι συμμετέχουσες ΠΑΕ θα μπουν με το ήμισυ των βαθμών που έχουν συγκεντρώσει στην κανονική περίοδο, ο πρώτος κάθε ομίλου θα προβιβαστεί στην Superleague 1.
Η διεξαγωγή του Πρωταθλήματος Super League 1, 2024-25 θα πραγματοποιηθεί με Playoffs για τις θέσεις 1 έως 4 και 5 έως 8 (με διαίρεση δια δύο των βαθμών της κανονικής περιόδου για τις ομάδες 5 έως 8) και Playouts για τις θέσεις 9 έως 14. Οι ομάδες που θα τερματίσουν μετά τα Playouts στις θέσεις 13, 14 θα υποβιβαστούν στην Superleague 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass