Τηλεοπτική 7 φορές η Θύελλα Ελάτειας

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 12:09

Από το γήπεδο στο… «γυαλί» η ομάδα της Θύελλας Ελάτειας, που κέντρισε

το ενδιαφέρον της κρατικής τηλεόρασης (ΕΡΤ3) με την εξαιρετική της πορεία στο πρωτάθλημα της Γ’ ΕΠΣΛ που επισφραγίστηκε με την άνοδο στη Β’ κατηγορία. Με προπονητή τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της, Νίκο Στογιάννη παρέμεινε αήττητη από την 9η αγωνιστική, μέχρι το τέλος.
Το θέμα με τη Θύελλα στην εκπομπή «Βίλατζ Γιουνάιτεντ» της ΕΡΤ3 επαναλήφθηκε επτά φορές, δείχνοντας ότι κέρδισε τις εντυπώσεις των τηλεθεατών. Ο προπονητής κ. Στογιάννης δεν πήρε νέους παίκτες, στηρίχτηκε στο υπάρχον δυναμικό της ομάδας, άλλαξε απλά τον τρόπο του παιχνιδιού, όσο και θέσεις παικτών, την έκανε πιο επιθετική και κατάφερε να εντυπωσιάσει με τα νικηφόρα αποτελέσματα.
Πρόεδρος της ομάδας είναι ο κ. Κώστας Κίτσος (που έχει αυτή τη θέση εδώ και τρία χρόνια και θα συνεχίσει και τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν) και «ψυχή» ο βοηθός προπονητή, Θεόδωρος Σολωμός, καθώς είναι αυτός που τρέχει για τις όποιες ανάγκες παρουσιάζονται.
Αναφερόμενος στο ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 ο Νίκος Στογιάννης είπε ότι απλά μια μέρα τους πήραν τηλέφωνο για να ορίσουν μια συνάντηση, αφού έδειξαν περιέργεια για τα συνεχή νικηφόρα αποτελέσματα της Θύελλας και ακολούθως, παρακολούθησαν την προπόνηση της ομάδας και κατέγραψαν σκηνές.
Η ομάδα στηρίχτηκε σε παίκτες κυρίως από την Ελάτεια, αλλά και από τους Γόννους, το Μακρυχώρι και τον Τύρναβο. Διαθέτει παίκτες που μπορούν να σταθούν σε ανώτερη κατηγορία και εκφράζεται η βεβαιότητα ότι μπορούν να παίξουν το ίδιο καλά και του χρόνου.
Για τις ανάγκες της νέας κατηγορίας, ο Νίκος Στογιάννης σκοπεύει να κάνει ουσιαστικές μεταγραφές παικτών προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει τη φιλοσοφία της και να είναι εκ νέου ανταγωνιστική. «Δώστε προσοχή στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, το αξίζει» κατέληξε ο προπονητής της Θύελλας Ελάτειας.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass