Επεσε η αυλαία για τον Προμηθέα

ΓΙΑ τη φετινή αγωνιστικη περιόδο

Δημοσίευση: 13 Ιουλ 2024 12:07 | Τελευταία ενημέρωση: 16 Ιουλ 2024 11:07

Με την τελετή λήξης των τμημάτων υποδομής έπεσε η αυλαία της φετινής σεζόν για τον Προμηθέα.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο «Γ. Μητσιμπόνας» Α’, παρουσία του αντιπεριφερειάρχη Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σουλούκου, της προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Τσαγανού και του αντιδημάρχου Αθλητισμού κ. Γερογιώκα.
Κάνοντας τον απολογισμό της φετινής ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-2024 ο υπεύθυνος του συλλόγου κ. Βαγγέλης Στεφανής δήλωσε ότι «θα μπορούσαμε να νιώθουμε χαρούμενοι για την πορεία μας καθώς ο αρχικός μας στόχος, που ήταν η παραμονή μας στην κατηγορία, χρησιμοποιώντας γηγενείς και νεαρούς ποδοσφαιριστές επετεύχθη. Η Αθλητική Ένωση Λάρισας «Προμηθέας» είναι ένας σύλλογος με σταθερή φιλοσοφία και αξίες. Πρώτιστα μας ενδιαφέρει η συμμετοχή στα πρωταθλήματα όλων των ποδοσφαιριστών μας, ενώ στο ανδρικό τμήμα θέλουμε να έχουμε ποδοσφαιριστές από την ακαδημία, το οποίο έχουμε καταφέρει σχεδόν απόλυτα και παράλληλα στόχο μας είναι να αναδεικνύουμε ποδοσφαιριστές, οι οποίοι μεταπηδούν σε μεγαλύτερες κατηγορίες.
Εφέτος χρησιμοποιήσαμε στην πρώτη ομάδα συνολικά 10 εφήβους ηλικίας 14, 15 και 16 ετών και ένα έχουμε ένα μέσο όρο ηλικίας κάτω από 18 έτη.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της φιλοσοφίας είναι ότι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας είναι ο 16χρονος Τζιώρας Φώτιος, ο οποίος σκόραρε 16 τέρματα» κατέληξε ο κ. Στεφανής.
ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκαν:
-Οι πρώτοι σε συμμετοχή προπονήσεων ανά τμήμα και ηλικία που είναι οι Καρβουνάρης Χαρ. (ανδρικό τμήμα), Διβανές Απ. (2007), Σεΐζης Στ. (2008), Τζιώρας Π. (2009), Χρηστίδης Ι. και Στεφανή Αφρ. (2010), Αρσενίου Ορ. (2011), Γιάννης Αλ. (2012), Τσιανάκας Ηλ. (2013), Παπανεστωρόπουλος Αχ. (2014), Σαπουνάς Θ. (2015), Αντωνίου Δ. (2016), Μπουζώνας Θ. (2017), Ζαρζώνης Κ. (2018).
-Για την κλήση της στην Εθνική ομάδα παγκορασίδων η Στεφανή Αφροδίτη.
-Οι πρώτοι σκόρερ: Τζιώρας Φ. (ανδρικό τμήμα και Κ16), Αρσενίου Ορ. (Κ15 και Κ14), Σαμαρίνας Β. (Κ12).
-Οι πολυτιμότεροι παίκτες Γκέκας Χρ. (ανδρικό τμήμα), Τζιώρας Β. (Κ16), Αρσενίου Β. (Κ15), Νταναβάρας Αντ. (Κ14).
-Ο μικρότερος ηλικιακά ποδοσφαιριστής Καραγιάννης Χρήστος (14/04/2018).
-Ο αντιπεριφερειάρχης Αθλητισμού και Πολιτισμού κ. Σουλούκος ως επίτιμος πρόεδρος του Προμηθέα, για την προσφορά του στον σύλλογο στα 13 χρόνια που διατέλεσε πρόεδρος ΔΣ.
-Η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Τσαγανού για τη στήριξή της καθώς και ο κ. Παπαδόπουλος Γεώργιος.
-Ο παλαίμαχος Αργυρούλης Νικόλαος για την προσφορά του στον σύλλογο (διετέλεσε προπονητής) και στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.
-Ο ποδοσφαιριστής Χατζησσαβίδης Θεόδωρος που ανδρώθηκε στον Προμηθέα, για την κατάκτηση κυπέλλου ΕΠΣΛ με την Α.Ε. Κιλελέρ.
- Η Στεφανή Αφροδίτη ποδοσφαιρίστρια γεννημένη το 2010 για την κατάκτηση του Πανελληνίου πρωταθλήματος με την ομάδα Π.Α.Ο.Κ. Β’.
-Οι ποδοσφαιριστές που ως εθελοντές πρόσφεραν πολύτιμες υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της καταστροφικής πλημμύρας: Χατζησσαβίδης Μ., Κωστομητσόπουλος Φ., Σεΐζης Στ., Κώστας Αγγ., Παραλυκούδης Κ., Ζουμπελούλης Ν., Τζιώρας Φ., Τζιώρας Β., Τζιώρας Π., Σεΐζης Γ., Διβανές Απ., Καρβουνιάρης Χαρ.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass