Στον τελικό ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2024 8:03

Από την Ουάσιγκτον, όπου βρίσκεται για τη σύνοδο κορυφής που διοργανώθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών της 75ης επετείου του ΝΑΤΟ, ο νέος Βρετανός πρωθυπουργός Κιρ Στάρμερ παρακολούθησε επίσης τη νίκη της Εθνικής ομάδας επί της Ολλανδίας (2-1) και υποσχέθηκε ότι θα είναι παρών στις κερκίδες του Ολυμπιακού Σταδίου για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση.


Εν τω μεταξύ χθες το πρωί ο 75χρονος βασιλιάς του Ηνωμένου Βασιλείου, Κάρολος έστειλε ένα μήνυμα στον Χάρι Κέιν και τους συμπαίκτες του στον οποίο εξέφρασε -όπως αναφέρουν τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ- «τα θερμότερα συγχαρητήρια».
Να σημειωθεί ότι -όπως αναφέρουν τα βρετανικά ΜΜΕ- αν η Αγγλία θριαμβεύσει στο Βερολίνο την Κυριακή απέναντι στην Ισπανία, θα υπάρξει παρέλαση με ανοιχτό πούλμαν για τον Σάουθγκέιτ και την ομάδα του στους δρόμους του Λονδίνου την Τρίτη.
Η διαδρομή θα ξεκινά από το Guildhall και θα πηγαίνει μέσω της πλατείας Τραφάλγκαρ προς τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, όπου ο Σάουθγκεϊτ και η ομάδα του θα τιμηθούν από τον βασιλιά Κάρολο Γ’. Βασιλική δεξίωση θα παραθέσει επίσης ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, ο οποίος είναι πρόεδρος της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass