Ο Φρανσουά Λετεξιέ θα «σφυρίξει» στον τελικό Αγγλία-Ισπανία

Δημοσίευση: 12 Ιουλ 2024 8:31

Ο Γάλλος Φρανσουά Λετεξιέ ορίστηκε να διαιτητεύσει τον τελικό του Euro-2024 μεταξύ Αγγλίας και Ισπανίας την Κυριακή (22:00) στο Βερολίνο, ανακοίνωσε η UEFA.


Ο Φρανσουά Λετεξιέ θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Σίριλ Μουγκνιέ και Μεχντί Ραχμουνί. Οι Γάλλοι Ζερόμ Μπρσάρ και Βίλι Ντελαγιό θα είναι υπεύθυνοι για το VAR.
Σε ηλικία 35 ετών και διεθνής διαιτητής από το 2017, ο Φρανσουά Λετεξιέ έχει ήδη διαιτητεύσει σε 65 επίσημους αγώνες της UEFA, συμπεριλαμβανομένου του Ευρωπαϊκού Σούπερ Καπ το 2023, και έχει «σφυρίξει» σε τρεις αγώνες των ομίλων κατά τη διάρκεια του Euro στη Γερμανία (Ισπανία-Γεωργία, Δανία-Σερβία και Κροατία-Αλβανία ). Ήταν επίσης ο τέταρτος διαιτητής στον εναρκτήριο αγώνα μεταξύ Γερμανίας και Σκωτίας.
Την παρουσία του Λετεξιέρ ευνόησε φυσικά ο αποκλεισμός της Γαλλίας στα ημιτελικά της διοργάνωσης από την Ισπανία (2-1). Πρόκειται για μια μεγάλη αναγνώριση για τη γαλλική διαιτησία, που τόσο επικρίθηκε στη Ligue 1, αφού τον εναρκτήριο αγώνα διεύθυνε επίσης ένας Γάλλος, ο Κλεμέν Τουρπέν.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass