Ανακοίνωσαν μεταγραφές, αλλά δεν έχουν πάρει ακόμη τα δελτία!

* ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ;

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 13:00

Η Ανθούπολη, που τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής,

ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών από το Κιλελέρ, των αμυντικών Νίκου Μπαρούτα, Χάρη Φουρκιώτη και των επιθετικών Βασίλη Κατσαμάγκα και Δημήτρη Χασομέρη, ωστόσο οι πληροφορίες αναφέρουν ότι μέχρι και χθες η Ανθούπολη δεν έχει στα χέρια της τα δελτία των συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, υπάρχει μεν προφορική συμφωνία μεταξύ της Ανθούπολης και των παικτών, αλλά με την προϋπόθεση ότι το Κιλελέρ δε θα κατέλθει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν στη Γ’ Εθνική. Πάντως, η ουσία είναι ότι μέχρι και χθες τα δελτία είναι στο Κιλελέρ, όπως ανέφεραν κατηγορηματικά κύκλοι της ομάδας. Είναι χαρακτηριστική η τοποθέτηση του προέδρου της Α.Ε. Κιλελέρ κ. Φτάρα, ο οποίος είπε ότι «εάν βρεθεί λύση και η ομάδα συνεχίσει στη Γ’ Εθνική, τότε αυτοί οι παίκτες ανήκουν σ’ εμάς, γιατί εμείς έχουμε τα δελτία τους».
ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ Α.Ε. ΚΙΛΕΛΕΡ;
Το δυσάρεστο στην όλη υπόθεση είναι ότι η Α.Ε. Κιλελέρ πάει -όπως δείχνουν τα πράγματα- για «λουκέτο». Μία ομάδα που εκπροσώπησε αξιοπρεπώς τον νομό στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και παρά το τεράστιο πρόβλημα με το γηπεδικό (που στην κυριολεξία γονάτισε την Α.Ε. Κιλελέρ), κατάφερε να πετύχει τον στόχο της παραμονής. Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπεύθυνοι της Α.Ε. Κιλελέρ αναμένεται εντός των ημερών να ανακοινώσουν την απόσυρση της ομάδας -εκτός συνταρακτικού απροόπτου- από την αγωνιστική δράση (και κατά συνέπεια οι προαναφερόμενοι ποδοσφαιριστές θα μεταβούν στην Ανθούπολη). Υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια ως προς το γηπεδικό, αλλά και γενικότερα ως προς τη στήριξη στην ομάδα που δεν ήταν η αναμενόμενη και το πιθανότερο είναι η Α.Ε. Κιλελέρ να μην κατέλθει να αγωνιστεί τη νέα σεζόν όχι μόνο στη Γ’ Εθνική, αλλά ούτε στο τοπικό. Ως εκ τούτου, η περίπτωση του Ζήση Ζιάγκα για την τεχνική ηγεσία φαίνεται να ναυαγεί. Όπως και να ‘χει, αναμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις της διοίκησης του συλλόγου εντός των ημερών.

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass