ΕΠΣΛ: Παραδόθηκε το ποσό της φιλανθρωπικής προσπάθειας

* ΣΤΟ ΙΑΣΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΝΕΟΠΛΑΣΜΑΤΙΚΕΣ ΠΑΘΗΣΕΙΣ

Δημοσίευση: 09 Ιουλ 2024 12:57

Συνάντηση, μεταξύ του προέδρου της ΕΠΣΝ Λάρισας, κ. Μπουχλαριώτη,

και των μελών του Δ.Σ., κ. Στεργιούλα και Μερτζανίδη, με τον γ.γ. του Συλλόγου Κεντρικής Ελλάδας και Φίλων Παιδιών με Νεοπλασματικές Παθήσεις (ΙΑΣΩ), κ. Γκαμπέτο Αθανάσιο, πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΕΠΣΝ Λάρισας, όπου παραδόθηκε το χρηματικό ποσό που συγκεντρώθηκε από τους αγώνες της τελικής φάσης των πρωταθλημάτων υποδομής.
Η διοίκηση της ΕΠΣΝΛ αποδεικνύει με αυτήν τη δράση της (που έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια) το κοινωνικό και φιλανθρωπικό της πρόσωπο, στηρίζοντας έμπρακτα συλλόγους, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Η ΕΠΣΝ Λάρισας ευχαριστεί όλους τους φιλάθλους που παρευρέθηκαν στους αγώνες, συνδράμοντας στην επίτευξη του φιλανθρωπικού σκοπού.
Από πλευράς του, ο κ. Γκαμπέτος ευχαρίστησε εκ μέρους του προέδρου και του Δ.Σ. του ΙΑΣΩ την ΕΠΣΝΛ γι’ αυτήν τη χειρονομία και τη σημαντική συνεισφορά στο έργο τους, τονίζοντας πως «τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν την ευαισθησία και τη συσπείρωση του κόσμου του ποδοσφαίρου σε έναν κοινό σκοπό για τα παιδιά».

 

Φιλικό της 110 Π.Μ.

Φιλικό παιχνίδι θα δώσει σήμερα η πρωταθλήτρια ομάδα ποδοσφαίρου της 110 Π.Μ. με αντίπαλο την ομάδα της Ασφάλειας της Βουλής. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο Ael Fc Arena και θα ξεκινήσει στις 6 το απόγευμα.

 

 

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass