Εβδομάδα νέων μεταγραφών στην ΑΕΛ

Αναμένεται να είναι αυτή που ξεκινάει

Δημοσίευση: 08 Ιουλ 2024 12:25

Χωρίς νέα για την ΑΕΛ κύλησε το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως σταμάτησαν οι συζητήσεις με παίκτες που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους για τους «βυσσινί», ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2024-2025.


Αυτή η εβδομάδα που ξεκινάει αναμένεται να είναι εβδομάδα νέων μεταγραφών και εκεί επικεντρώνουν το ενδιαφέρον οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ, που προσπαθούν να πάρουν τους ποδοσφαιριστές που υπέδειξε ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, πριν ξεκινήσει η προετοιμασία.
Τα ονόματα των παικτών δεν έχουν διαρρεύσει και από την πλευρά της ΑΕΛ κινούνται με μυστικότητα, ώστε να υπογράψουν πρώτα οι ποδοσφαιριστές και μετά να ανακοινωθούν επίσημα από την ομάδα.  

 

ΠΑΡΕΛΘΟΝ Ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ
Εν τω μεταξύ, παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί ο 23χρονος δεξιός μπακ Στέργιος Παρασκευάς, καθώς έληξε το συμβόλαιό του με τους «βυσσινί» και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ο Στέργιος Παρασκευάς είναι γεννημένος στις 11 Φεβρουαρίου 2001 στη Δράμα, έχει ύψος 1.70 μ. και αγωνίζεται στη θέση του δεξιού αμυντικού. Βρισκόταν μέχρι πρότινος στην ΑΕΛ, όπου έκανε δύο συμμετοχές τη σεζόν 2023-2024. Βρέθηκε ακόμα στον Αλμωπό Αριδαίας μετρώντας 27 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις τη σεζόν 2022-2023, 29 συμμετοχές και 1 γκολ πάλι με τον Αλμωπό Αριδαίας τη σεζόν 2021-2022, ενώ τα τρία προηγούμενα χρόνια βρισκόταν στη Δόξα Δράμας, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές.*Στην απόκτηση οκτώ νέων ποδοσφαιριστών και στην προώθηση τεσσάρων παικτών από τα τμήματα υποδομής, έχει προχωρήσει μέχρι στιγμής η ΑΕΛ στο μεταγραφικό παζάρι αυτού του καλοκαιριού.
Αναλυτικά οι παίκτες που έχει αποκτήσει:
Κλέτον Περντρέου (Μακεδονικός), Νίκος Βαφέας (Κηφισιά), Άγγελος Οικονόμου (Πανσερραϊκός), Ζαν Πιερ Μπαριέντος (Βόλος), Τάσος Κρητικός (Νίκη Βόλου), Αντώνης Τριμμάτης (Ατρόμητος), Γιάννης Πασάς (Καλαμάτα), Παναγιώτης Μωραΐτης (Βόλος), Νίκος Αβραμούλης (ΑΕΛ U-17), Κωνσταντίνος Γκρόζος (ΑΕΛ U-17), Βαγγέλης Γραββάνης (ΑΕΛ U-17), Δημήτρης Δημηνίκος (ΑΕΛ U-17).
Αναλυτικά οι παίκτες που έχουν φύγει:
Φαμπρίτσιο Πεντρόσο (Λεβαδειακός), Κώστας Πλέγας (Λεβαδειακός), Στέργιος Παρασκευάς (ελεύθερος), Γιώργος Μαϊδανός (ελεύθερος), Κώστας Θεοδωρόπουλος (ελεύθερος), Δημήτρης Μαυριάς (ελεύθερος), Πέτρος Καλουτσικίδης (ελεύθερος).

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass