Τρεις ακόμα παίκτες θέλει η ΑΕΛ

Για να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό

Δημοσίευση: 07 Ιουλ 2024 11:00

Μετά την απόκτηση του Νίκου Βαφέα, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα έως τον Ιούνιο του 2026, η ΑΕΛ κινείται για την απόκτηση τριών ακόμα ποδοσφαιριστών, ώστε να ολοκληρώσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό της.


Όπως επισήμανε στην πρόσφατη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης, αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες, ενώ η ομάδα στοχεύει σε ακόμα δύο παίκτες, με το ενδιαφέρον να είναι στις θέσεις του αριστερού οπισθοφύλακα και του ακραίου μέσου.
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές και η ΠΑΕ κινείται με μυστικότητα, ώστε πρώτα να επέλθει οριστική συμφωνία και μετά να ανακοινωθούν οι ποδοσφαιριστές.
Σε κάθε περίπτωση μέχρι τώρα οι παίκτες που έχουν αποκτηθεί αναμένεται να βοηθήσουν σημαντικά, ώστε η ΑΕΛ να πρωταγωνιστήσει στο νέο Πρωτάθλημα της Super League 2 και να υλοποιήσει τον στόχο της ανόδου στη Super League 1.
Η ομάδα μέχρι τις 29 Ιουλίου που θα ξεκινήσει η προετοιμασία θα έχει ένα πλήρες ρόστερ και ο προπονητής Παύλος Δερμιτζάκης με τους συνεργάτες του θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν ένα ισχυρό σύνολο για την καινούρια αγωνιστική περίοδο.
Το βασικό στάδιο ως γνωστόν θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως τις 31 Αυγούστου στην Πτολεμαΐδα.

 

ΛΑΡΙΣΑΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΗΣ
Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΑΕΛ έχει συμφωνήσει με γνωστό Λαρισαίο γυμναστή που εργάστηκε σε ομάδα της Super League 1 και το όνομά του πιθανότατα να ανακοινωθεί εντός των ημερών, προκειμένου να ξεκαθαρίσει και αυτό το θέμα.

 

ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΥΠΟΔΟΜΗΣ
Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί και φέτος στα τμήματα υποδομής, μετά την περσινή πετυχημένη συνταγή, ενώ στην ΠΑΕ περιμένουν τις αποφάσεις της διοργανώτριας για την καλύτερη δυνατή λειτουργία των ομάδων της Κ-17 και Κ-19, οι οποίες πέρυσι είχαν πολύ καλή παρουσία στα αντίστοιχα πρωταθλήματα.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass