Συνεχίζει και ο Φατάι

Ο ΝΙΓΗΡΙΑΝΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΛ - ΔΥΝΑΤΟ ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ

Δημοσίευση: 06 Ιουλ 2024 11:05

Τη φανέλα της ΑΕΛ θα φοράει και τη νέα αγωνιστική σεζόν ο Κεχίντε Φατάι. Ο 34χρονος Νιγηριανός επιθετικός που ήρθε τον Ιανουάριο στη Λάρισα ενεργοποίησε την οψιόν ανανέωσης για τη σεζόν 2024-25 και θα τεθεί κανονικά υπό τις οδηγίες του τεχνικού Παύλου Δερμιτζάκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου για τον επόμενο χρόνο (έως 30/6/2025) του ποδοσφαιριστή Κehinde Fatai.
Ο 34χρονος Νιγηριανός επιθετικός ήρθε τον Ιανουάριο στη Λάρισα και υπέγραψε συμβόλαιο αρχικά για 6 μήνες και οψιόν ανανέωσης για ακόμα ένα έτος.
Στην εξάμηνη παρουσία του o Fatai ήταν επιδραστικός στην ομάδα καθώς σε 10 παιχνίδια πέτυχε 6 γκολ και αποφασίστηκε να ενεργοποιηθεί η οψιόν ανανέωσης και για τη σεζόν 2024-25».
Από κει και πέρα οι «βυσσινί» συνεχίζουν τις κινήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού σύμφωνα με το πλάνο των υπευθύνων της ομάδας, προκειμένου να συγκροτήσουν ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο ικανό να εκπληρώσει τον πολυπόθητο στόχο της επιστροφής της ΑΕΛ στη μεγάλη Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.
Οι μεταγραφές που έγιναν μέχρι τώρα επιβεβαιώνουν ότι η ΑΕΛ θα είναι πολύ ισχυρή και έτοιμη να πετύχει τον στόχο της, με τη συμπαράσταση του κόσμου της, που θέλει να πανηγυρίσει την επιστροφή της στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Εντός των ημερών αναμένεται η απόκτηση ενός ακόμα ποδοσφαιριστή, ενώ η ομάδα στοχεύει σε ακόμα δύο παίκτες, με το ενδιαφέρον να είναι στις θέσεις του αριστερού οπισθοφύλακα και του ακραίου μέσου, ούτως ώστε ο τεχνικός Παύλος Δερμιτζάκης να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 18 έως 31 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας.

 

ΦΙΛΙΚΟ ΜΕ ΚΗΦΙΣΙΑ
Ένα από τα δυνατά φιλικά παιχνίδια που θα δώσει φέτος η ΑΕΛ θα είναι αυτό με την Κηφισιά. Οι «βυσσινί» μετά το βασικό στάδιο της προετοιμασίας που θα γίνει στην Πτολεμαΐδα από 18 έως 31 Αυγούστου 2024, θα υποδεχτούν την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου στο AEL FC Arena την Κηφισιά, που τη νέα σεζόν 2024-2025 θα αγωνίζεται στη Superleague 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass