Φιλοδοξία και στόχος η άνοδος της ΑΕΛ

* ΑΝΑΛΥΘΗΚΑΝ ΤΟ ΟΡΓΑΝΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΛΑΝΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 05 Ιουλ 2024 13:38

Φιλοδοξία και στόχος είναι η άνοδος της ΑΕΛ στη Super League 1,

επισημάνθηκε σε συνέντευξη Τύπου που παρέθεσαν οι «βυσσινί» για την παρουσίαση των νέων στελεχών της διοίκησης, αλλά και του οργανογράμματος στον Πολυχώρο των εκδόσεων Πρεβέντη.
Στην εκδήλωση αναλύθηκαν το οργανόγραμμα και τα αγωνιστικά πλάνα της ομάδας για τη νέα σεζόν, αλλά και οι στόχοι σε όλα τα επίπεδα, όπως οι μεταγραφικοί και αναπτυξιακοί. Παράλληλα, έγινε ενημέρωση για την πρόσφατη αδειοδότηση που πήραν οι «βυσσινί».
Τέλος, πραγματοποιήθηκε ενημέρωση για το μητρώο φιλάθλων ΑΕΛ, τη νέα μπουτίκ και τη δημιουργία e-shop, τα χορηγικά προγράμματα και την ευρύτερη συνεργασία με τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης.
«Η ΑΕΛ κοιτάει τον εαυτό της και δυναμώνει παντού» ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αχιλλέας Νταβέλης, κάνοντας έναν μίνι απολογισμό των προηγούμενων δύο ετών και αναλύοντας στη συνέχεια το οργανόγραμμα για τη νέα χρονιά. Θέτοντας ξεκάθαρα τον στόχο της ανόδους, εξήγησε πως δεν είναι μία απλή προσπάθεια, καθώς θα χρειαστεί όλοι να κοπιάσουν και να υπάρχει στοχοπροσήλωση μέχρι το τέλος. «Είναι μία δύσκολη αποστολή και κανείς δεν περισσεύει από αυτήν την προσπάθεια». Τέλος, σημείωσε πως «όλοι ενωμένοι σαν μια γροθιά» θα μπορέσουν να επαναφέρουν την ΑΕΛ «εκεί που δικαιωματικά πρέπει να βρίσκεται», στη Super League.

Ο ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗΣ
«Είναι τιμή για μένα που βρίσκομαι στην ΑΕΛ, γιατί είναι μία ομάδα με παρελθόν, παρόν και μέλλον, και εισπράττω μία αγάπη από τον κόσμο. Γι’ αυτόν τον λόγο νιώθω υποχρεωμένος ότι πρέπει όλοι να πετύχουμε τον στόχο που οραματιζόμαστε όλοι», ήταν τα πρώτα λόγια του προπονητή της ΑΕΛ, Παύλου Δερμιτζάκη.
Ο ίδιος ενημέρωσε το κοινό πως η προετοιμασία της ομάδας ξεκίνησε από την επόμενη μέρα της λήξης της περσινής περιόδου, εξηγώντας πως τα αντανακλαστικά όλων ήταν γρήγορα, «με σκοπό η ΑΕΛ να μπει σε μία κανονικότητα».
Παράλληλα, ο κ. Δερμιτζάκης σημείωσε ότι για τον ίδιο σημαντικό ήταν να δημιουργηθεί μία ομάδα που θα εξελίσσεται σε όλα τα επίπεδα, πέρα από τον ξεκάθαρο στόχο της ανόδου. Μεταξύ άλλων, σημείωσε πως βασικό κεφάλαιο θα αποτελέσουν οι υποδομές των «βυσσινί», το αθλητικό κέντρο και οι μεταγραφές παικτών που θα «μπορούν να σηκώσουν τέτοιους στόχους», όπως και το κομμάτι της αδειοδότησης. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι ο προπονητής της ΑΕΛ υποσχέθηκε πως η ομάδα «θα παίξει ελκυστικό ποδόσφαιρο, που θα το απολαύσουν όλοι, με πρώτο τον ίδιο, κι από εκεί και πέρα να έρθουν τα αποτελέσματα, για να επιστρέψει η ομάδα στη φυσική της κατηγορία».
Τέλος, απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να στηρίξει την προσπάθεια, καθώς «αποτελεί τον βασικό παίκτη της ομάδας, γιατί αυτή η ομάδα χωρίς τους φιλάθλους δεν μπορεί να κάνει πολλά πράγματα».
Λίγο νωρίτερα, ο Παύλος Δερμιτζάκης είχε σημειώσει πως η ΑΕΛ αναμένεται να ανακοινώσει ακόμα έναν ποδοσφαιριστή τις επόμενες ημέρες, ενώ η ομάδα στοχεύει σε ακόμα δύο παίκτες, με το ενδιαφέρον να είναι στις θέσεις του αριστερού οπισθοφύλακα και του ακραίου μέσου.
Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» στην Πτολεμαΐδα, ενώ η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.

Η ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ
«Εξαλείψαμε όλες τις οικονομικές υποθέσεις του παρελθόντος» ανέφερε η νομική σύμβουλος της ΠΑΕ ΑΕΛ Δόξα Τσαγκαράκη, αναφορικά με την αδειοδότηση που κατάφερε να πάρει η ομάδα τη φετινή σεζόν. Η κα Τσαγκαράκη έκανε αναφορά στα προηγούμενα χρόνια και τα χρήματα που δαπανήθηκαν για να καταφέρει η ομάδα φέτος να πάρει θετική εισήγηση, εξηγώντας πως ήταν μια «απαιτητική διαδικασία για όλη τη διοίκηση».

ΤΑ ΝΕΑ ΣΤΕΛΕΧΗ
Στη συνέχεια, ξεκίνησε η παρουσίαση των νέων στελεχών της διοίκησης της ΠΑΕ, με μοναδικό απόντα τον γενικό διευθυντή της ΑΕΛ, Ευριπίδη Τσιμπανάκο, όπου υπήρξε ενημέρωση πως ήταν σε επικοινωνία με μεταγραφικούς στόχους της ομάδας. Διευθύνων σύμβουλος και υπεύθυνος των Ακαδημιών θα είναι ο Κώστας Κοταρέλας, που κάλεσε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια της ομάδας, προϊστάμενος του Διοικητικού Τμήματος ορίστηκε ο Σπύρος Παπακωνσταντίνου, ο Τάσος Χριστακόπουλος που παραμένει στην ΠΑΕ θα έχει τον ρόλο του οικονομικού επίτροπου, υπεύθυνος Επικοινωνίας, αλλά και του Τμήματος Marketing και Δημοσίων Σχέσεων θα είναι ο Αποστόλης Νταϊλιάνης και υπεύθυνος Εισιτηρίων θα είναι ο Κώστας Κόντος. Ενώ, τέλος, ο Γιάννης Στάθης, θα αποτελέσει τον νέο γενικό αρχηγό της ΠΑΕ ΑΕΛ. Μάλιστα, ο ίδιος σημείωσε πως το τρίπτυχο επαγγελματισμός, πειθαρχία και εχεμύθεια θα αποτελέσει τη φιλοσοφία που θα προσπαθήσει να περάσει στην ομάδα. «Θα κοιτάξουμε να βελτιώσουμε κάποια σημαντικά κομμάτια που δεν υπήρχαν στο παρελθόν στην ομάδα κι έχουν να κάνει με τους κανόνες. Θα υπάρξει εσωτερικός κανονισμός στην ομάδα και θα θωρακίσουμε τα αποδυτήρια» σημείωσε, μεταξύ άλλων, ο κ. Στάθης. Τέλος, επικεφαλής ιατρός της ΠΑΕ ΑΕΛ παραμένει ο Γιώργος Μπασδέκης, ενώ ένα τετραμελές σχήμα φυσικοθεραπευτών, που απαρτίζεται από τον υπεύθυνο του τμήματος Δημοσθένη Πιτσίλκα, τον Δημήτρη Κρέτσαβο, τον Θεόδωρο Λιάκο και τον Νίκο Μητρούσια.

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ
Στην εκδήλωση χαιρετισμό απηύθυναν ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Άθλησης Ηρακλής Γερογιώκας, ο περιφερειακός σύμβουλος Γρηγόρης Γκουντόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Λάρισας Δημήτρης Μπουχλαριώτης, ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΛ Λάμπρος Ιωακείμ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ Γιώργος Πλίτσης (μαζί του ήταν και ο Θανάσης Τσιτσιλής), που κάλεσαν τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια που κάνει η ΠΑΕ φέτος, με στόχο να βρεθεί τη νέα χρονιά στη Super League. Τέλος, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολουθούν τις εξελίξεις στο «βυσσινί» στρατόπεδο και στο κομμάτι των ακαδημιών και τις αλλαγές που ενδέχεται να υπάρξουν, με τον πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΕΛ να προσθέτει πως η ΕΠΟ οφείλει να «κοιτάξει» και την ΑΕΛ στο solidarity που δίνεται για τις ακαδημίες από την UEFA.

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass