Γεμίζει το ρόστερ της ΑΕΛ

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΝΟ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Δημοσίευση: 04 Ιουλ 2024 12:07

Η ΑΕΛ συνεχίζει τις κινήσεις της στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού σύμφωνα με το πλάνο των υπευθύνων της ομάδας. Το ζητούμενο για τους «βυσσινί» και τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη είναι να συγκροτηθεί ένα ισχυρό αγωνιστικό σύνολο ικανό να εκπληρώσει τον πολυπόθητο στόχο της επιστροφής της ΑΕΛ στη μεγάλη Εθνική κατηγορία του ποδοσφαίρου.


Μέχρι τώρα έχουν αποκτηθεί οι Αντώνης Τριμμάτης (25 ετών, επιθετικός από Ατρόμητο), Άγγελος Οικονόμου (29 ετών, μέσος, από Πανσερραϊκό), Παναγιώτης Μωραΐτης (27 ετών, σέντερ φορ από ΝΠΣ Βόλο), Κλέτον Περντρέου (29 ετών, τερματοφύλακας από Μακεδονικό), Ζαν Πιερ Μπαριέντος (34 ετών, μέσος από ΝΠΣ Βόλο), Γιάννης Πασάς (34 ετών, σέντερ φορ από Καλαμάτα) και Τάσος Κρητικός (29 ετών, επιθετικός από Νίκη Βόλου), συν τους νεαρούς που προωθήθηκαν από τα τμήματα υποδομής (ΑΕΛ U-17), ήτοι Νίκος Αβραμούλης, Κωνσταντίνος Γκρόζος, Βαγγέλης Γραββάνης και Δημήτρης Δημηνίκος (αντίθετα αποχώρησαν οι Πεντρόσο, Πλέγας, Μαϊδανός, Θεοδωρόπουλος, Μαυριάς, Καλουτσικίδης).
Οι μεταγραφικές κινήσεις των «βυσσινί» συνεχίζονται, με τους ανθρώπους της ΠΑΕ να επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στους παίκτες που αποτελούν μεταγραφικό στόχο προκειμένου η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πληρέστερη στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας της που έχει προγραμματιστεί να διεξαχθεί από 18 έως 31 Αυγούστου στο αθλητικό κέντρο «Ευάγγελος Παντελίδης» της Πτολεμαΐδας και το οποίο αποτελεί ένα από τα πιο σύγχρονα και πληρέστερα αθλητικά κέντρα της Ελλάδας.
ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ Δημήτρη Λιάπη εξέδωσε η ΠΑΕ αναφέροντας τα εξής:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Δημήτρη Λιάπη και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένειά του.
Ο Δημήτρης Λιάπης έφυγε στα 76 του χρόνια. Αγωνίστηκε στην ΑΕΛ την περίοδο 1978-1979, όταν η ομάδα ανέβηκε από τη Β’ στην A’ εθνική κατηγορία».
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΤΗΣ ΑΕΛ
Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσαν και οι Παλαίμαχοι της ΑΕΛ αναφέροντας τα εξής:
«Έφυγε από τη ζωή ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΛ και του Πιερικού, προπονητής και συγγραφέας αθλητικών βιβλίων Τάκης Λιάπης.
Θλίψη προκάλεσε στην οικογένεια των παλαιμάχων η είδηση του θανάτου του ποδοσφαιριστή της ΑΕΛ την περίοδο 77-78, χρονιά που βγήκε η ομάδα μας στην Α’ εθνική.
Αγαπητός στον αθλητικό κόσμο, ο Τάκης ήταν υπόδειγμα ήθους με αθλητική παιδεία και αγάπη για το ποδόσφαιρο…
Το 2005 η ΕΠΟ του απένειμε τον τίτλο του Καθηγητή - Εκπαιδευτή Σχολών Προπονητών Ποδοσφαίρου που διοργανώνει η Ομοσπονδία και οι οποίες τελούν υπό την έγκριση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας (UEFA).
Διετέλεσε προπονητής σε αρκετά ερασιτεχνικά και επαγγελματικά σωματεία ποδοσφαίρου.
Δίδαξε επί σειρά ετών σε σχολές και σε σεμινάρια Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΓΓΑ και της ΕΠΟ. Από το 2003 και για τρία συνεχή χρόνια δίδαξε ως Τακτικός Καθηγητής - Εκπαιδευτής στις Σχολές Προπονητών Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ - UEFA.
Είναι συγγραφέας δέκα (10) βιβλίων και σημειώσεων για το παιδικό, το ερασιτεχνικό και το επαγγελματικό ποδόσφαιρο.
Ευχόμαστε συλλυπητήρια στην οικογένειά του... Καλό ταξίδι φίλε Τάκη...».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass