Απέκτησε τον Αντώνη Τριμμάτη η ΑΕΛ

ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΔΙΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ»

Δημοσίευση: 03 Ιουλ 2024 11:00

Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Αντώνη Τριμμάτη, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 25 ετών, γεννημένος τον Απρίλιο του 1999 και αγωνίζεται στην επίθεση.


Ο ταλαντούχος επιθετικός σε ηλικία 20 ετών υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ατρόμητο, ενώ έχει αγωνιστεί σε Εθνικό, Αιγάλεω και Παναχαϊκή. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ με την ομάδα τον Ατρόμητου, με την οποία μέτρησε 9 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ πέτυχε και 1 γκολ (στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΛ στο Περιστέρι).
«Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση των «βυσσινί».
*Ο Αντώνης Τριμμάτης γεννήθηκε στις 29 Απριλίου 1999 στην Κω, έχει ύψος 1.76 μ. και μπορεί να αγωνιστεί εκτός από την κορυφή της επίθεσης και στα άκρα περισσότερο ως δεξί, αλλά και αριστερό εξτρέμ. Ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Α.Ε. Δικαίου Κω και μετακόμισε το καλοκαίρι του 2015 στην Αθήνα για λογαριασμό του Ατρόμητου. Έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομής του Ατρόμητου (U-17, U-19). Συγκεκριμένα, το δεύτερο μισό τη σεζόν 2016-2017 είχε 12 συμμετοχές με 5 γκολ με τον Ατρόμητο U-19 στο Πρωτάθλημα Κ-19 της Super League 1. Τη σεζόν 2017-2018 είχε 28 συμμετοχές με 13 γκολ με τον Ατρόμητο U-19 στο Πρωτάθλημα Κ-19 της Super League 1. Αξίζει να σημειωθεί ότι τη σεζόν 2018-2019 σημείωσε 24 γκολ σε 26 ματς με τον Ατρόμητο U-19 στο Πρωτάθλημα Κ-19 της Super League 1 και κατέκτησε την κορυφή του πίνακα των σκόρερ στο Πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να γίνει επαγγελματίας τον Ιούνιο του 2019. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2019-2020 δόθηκε δανεικός στον Εθνικό Πειραιά και είχε 8 συμμετοχές και πέτυχε 2 γκολ στη Γ’ Εθνική. Το δεύτερο μισό της σεζόν 2020-2021 είχε δύο συμμετοχές με τον Ατρόμητο στη Super League 1. Τη σεζόν 2021-2022 δόθηκε δανεικός στο Αιγάλεω και είχε συνολικά 34 συμμετοχές, 5 γκολ και 3 ασίστ σ’ όλες τις διοργανώσεις (Super League 2-Κύπελλο). Τη σεζόν 2022-2023 πήγε δανεικός στην Παναχαϊκή, όπου πραγματοποίησε 13 συμμετοχές (Super League 2-Κύπελλο). Τη σεζόν 2023-2024 είχε 9 συμμετοχές με τον Ατρόμητο σ’ όλες τις διοργανώσεις (Super League 1-Κύπελλο) και έβαλε 1 γκολ, που το πέτυχε μάλιστα απέναντι στην ΑΕΛ στον αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας (16/01/2024, Ατρόμητος-ΑΕΛ, 4-0) στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου. Τέλος, έχει χριστεί διεθνής, συμμετέχοντας δύο φορές και σκοράροντας μία, με την Εθνική U-19.

 

ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΑΕ ΑΕΛ Η ΒΑΣΙΛΑΚΟΥ
Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΛ αποτελεί η Δήμητρα Βασιλάκου, μέχρι πρότινος υπεύθυνη για θέματα marketing και επικοινωνίας και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΑΕ, η οποία με αφορμή την αποχώρησή της από τους «βυσσινί» μέσω του προσωπικού της προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης έκανε την παρακάτω ανάρτηση: «Με την ολοκλήρωση της ποδοσφαιρικής περιόδου 2023-24, λήγει και η διετής ενασχόλησή μου, εκ νέου, με τα διοικητικά της ΠΑΕ ΑΕΛ, καθώς πήρα την επίπονη απόφαση να αποχωρήσω.
Ήταν ακόμα ένα δύσκολο, αλλά όμορφο και πάντα συναρπαστικό ταξίδι, το οποίο για εμένα τελειώνει εδώ.
Ευχαριστώ όλους όσοι με εμπιστεύτηκαν και με βοήθησαν να υπηρετήσω την ομάδα μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο… Επιχειρηματίες – χορηγούς, ομάδες νέων Κ-15, Κ-17 και Κ-19, επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, προπονητές και στελέχη της ΠΑΕ, τη Δ/θμια Εκπ/ση Ν. Λάρισας και όλον τον εκπαιδευτικό κόσμο, τους συνεργάτες, τα ΜΜΕ, τους χιλιάδες φιλάθλους.
Εύχομαι γρήγορα η ομάδα μας να βρεθεί στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου, όπου δικαιωματικά ανήκει. Σας ευχαριστώ όλους από καρδιάς».
* Με ανακοινωσή της η ΠΑΕ ΑΕΛ την ευχαρίστησε για την προσφορά της.
* Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με τον υπεύθυνο Marketing και Δημ. Σχέσεων, Αποστόλη Νταϊλιάνη, που διαρκεί από τον Ιούλιο του 2022. Επιπροσθέτως της εμπορικής διεύθυνσης αναλαμβάνει και τον ρόλο του υπεύθυνου Επικοινωνίας της ΠΑΕ για μια ευρύτερη ατζέντα θεμάτων και για τις αναγκαίες επαφές με τα τοπικά ΜΜΕ και πανελλαδικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass