Ενισχύει τη μεσαία γραμμή με Οικονόμου η ΑΕΛ

*ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΓΙΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ «ΒΥΣΣΙΝΙ» Ο 29ΧΡΟΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ

Δημοσίευση: 02 Ιουλ 2024 12:25

Το μεταγραφικό πλάνο της ΑΕΛ ενόψει του νέου πρωταθλήματος της Super League 2 συνεχίζεται και χθες τη σκυτάλη πήρε –όπως ήταν αναμενόμενο- ο Άγγελος Οικονόμου που αγωνιζόταν στον Πανσερραϊκό.

Ο 29χρονος παίκτης θα ενισχύσει τη μεσαία γραμμή της ΑΕΛ και ειδικότερα στο ανασταλτικό κομμάτι και θα συνεργαστεί για τρίτη φορά με τον τεχνικό Παύλο Δερμιτζάκη, καθώς κατά το παρελθόν θήτευσαν μαζί τόσο στα «λιοντάρια», όσο και στη Βέροια παλιότερα.
Ο Άγγελος Οικονόμου ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στη Γερμανία ως ποδοσφαιριστής της Β’ ομάδας της Μπάγερν στην οποία φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ συμμετείχε μάλιστα και σε προετοιμασία της πρώτης ομάδας υπό τις οδηγίες του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Επίσης αγωνίστηκε στη Στουτγκάρδη Β’ (σε 10 ματς) και στη συνέχεια επέστρεψε στην Ελλάδα όπου αγωνίστηκε σε ΟΦΗ (10 συμμετοχές σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ), Δόξα Δράμας, Πλατανιά (15 συμμετοχές) και Βέροια (αναδείχθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2021-22 έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές). Τον Οκτώβριο του 2022 υπέστη ρήξη χιαστού στην προπόνηση του Πανσερραϊκού, με αποτέλεσμα τη σεζόν 2022-2023 να έχει μόνο μία συμμετοχή. Τη σεζόν 2023-2024 είχε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις με τον Πανσερραϊκό. Έχει χριστεί διεθνής, με τη φανέλα Εθνικής Ελλάδας στα μικρά κλιμάκια, U17 (2 συμμετοχές) και U19 (2 συμμετοχές).
Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ αναφέρει:
«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ανακοινώνει την απόκτηση του Άγγελου Οικονόμου, ο οποίος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ομάδα μας ως τον Ιούνιο του 2026. Είναι 29 ετών, γεννημένος τον Αύγουστο του 1995 και αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου.
Ο έμπειρος χαφ είναι μεγαλωμένος… ποδοσφαιρικά στη Γερμανία. Σε ηλικία 14 ετών επελέγη στις ακαδημίες της Μπάγερν Μονάχου και έμεινε στο Μόναχο ως το 2016, αγωνιζόμενος και στη β’ ομάδα της Μπάγερν. Την αγωνιστική περίοδο 2016-17 πήρε μεταγραφή στη Στουτγκάρδη Β’, με την οποία αγωνίστηκε σε 10 ματς και ακολούθησε η επιστροφή στην Ελλάδα για τον ΟΦΗ με τον οποίον έπαιξε σε Σούπερ Λιγκ 2 και Σούπερ Λιγκ. Την περίοδο 2019-20, αγωνίστηκε κατά σειρά σε Δόξα Δράμας και Πλατανιά, ενώ από το 2020 αγωνιζόταν στη Βέροια, με την οποία αναδείχθηκε πρωταθλητής τη σεζόν 2021-22 έχοντας συνολικά 31 συμμετοχές και 3 ασίστ.
Ο Άγγελος Οικονόμου τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Super League με την ομάδα του Πανσερραϊκού, με την οποία μέτρησε 15 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις. Του ευχόμαστε να είναι υγιής, να έχει μια παραγωγική χρονιά και να βοηθήσει την ΑΕΛ στον στόχο της ανόδου στη Super League».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass