Βραδινός περιπατητικός αγώνας δρόμου στον Πηνειό

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ «ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ»

Δημοσίευση: 26 Ιουν 2024 12:51

Με σύνθημα «Αγώνας για ελεύθερη από ουσίες ζωή, η λύση είναι η πρόληψη και όχι η αποδοχή» διοργανώνεται σήμερα βραδινός περιπατητικός αγώνας στην κοίτη του Πηνειού (21,00). Αφορμή είναι η σημερινή «Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών και της παράνομης διακίνησής τους».


Στον περιπατητικό αγώνα δρόμου των 4000μ. και 8000μ. σήμερα το βράδυ που συνδιοργανώνουν το Εθνικό Συμβούλιο κατά των Ναρκωτικών, ο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας, ο Α.Σ. Πελασγός και η Ένωση Γονέων Λάρισας, δεν ενδιαφέρουν ούτε οι επιδόσεις ούτε οι νικητές.
Νικήτρια σ’ αυτόν τον αγώνα είναι μονάχα η ίδια η συμμετοχή. Θα γίνει μια αθλητική γιορτή που συμμετέχουν ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων νομού Λάρισας, ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ν. Λάρισας, το Mamali Trail Run, η Κοιν. Σ. Επ. «Αθλοτεχνίες» και ο Σύλλογος Δρομέων Υγείας Ν. Λάρισας.
Είναι ένας αγώνας περιπάτου που μεταδίδει τα μηνύματα του διαχρονικού αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας, του εθελοντισμού, της αλληλεγγύης και του «ευ αγωνίζεσθαι».
Στο ΣΕΓΑΣ Θεσσαλίας αυτό που πιστεύουν είναι, ότι πρέπει η Πολιτεία, οι Περιφέρειες και οι Δήμοι της χώρας μας είναι να δώσουν κύρια βάρος στην πρωτογενή πρόληψη, να στηριχθούν τα «στεγνά» θεραπευτικά προγράμματα σαν το κύριο μοντέλο θεραπείας της μάστιγας των ναρκωτικών και να ασχοληθούν με την κοινωνική επανένταξη των απεξαρτημένων ατόμων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass