O Μάκης Αλεξούδης νέος τεχνικός του Μαχητή Τερψιθέας

Δημοσίευση: 22 Ιουν 2024 12:47

Η διοίκηση του Α.Ο. Μαχητή Τερψιθέας ανακοινώνει με μεγάλη ικανοποίηση την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Μάκη Αλεξούδη.


Ο Νίκος Χατζημπύρος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων αποχώρησε από την ομάδα προσωρινά, αφού με την έναρξη της νέας σεζόν θα είναι ο τεχνικός ηγέτης της Ακαδημίας, αλλά θα βρίσκεται και δίπλα στην ανδρική ομάδα με νέο αναβαθμισμένο ρόλο.
Η θετική απάντηση του καταξιωμένου τεχνικού Μάκη Αλεξούδη αποτέλεσε τιμή για τον Μαχητή Τερψιθέας αποδεικνύοντας έτσι τα θετικά βήματα προόδου και εξέλιξης που έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια.
«Το ήθος του πολύπειρου τεχνικού, η εμπειρία του και η αγάπη για το ποδόσφαιρο ήταν τα καθοριστικά στοιχεία για την επίτευξη της συμφωνίας ανάμεσά μας. Καλώς ήρθες Μάκη στον Μαχητή!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του συλλόγου.
* Από την πλευρά του ο Μάκης Αλεξούδης με αφορμή την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαχητή Τερψιθέας έκανε την παρακάτω δήλωση: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι νέος προπονητής του Μαχητή Τερψιθέας. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η νέα χρονιά εκπροσωπώντας μια ιστορική ομάδα που έχει δίπλα της ανθρώπους που τη στηρίζουν και την αγαπούν προεξάρχοντος του προέδρου κ. Βαγγέλη Γκάγκου. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στη Δήμητρα Γιάννουλης τους ποδοσφαιριστές και τους φροντιστές της ομάδας για την απόλυτα πετυχημένη χρονιά που περάσαμε όλοι μαζί η οποία ολοκληρώθηκε ονειρικά με την άνοδο στην Α’ τοπική κατηγορία.
Τέλος, εύχομαι σε όλους υγεία και σε λίγο καιρό θα ξαναβρεθούμε μέσα στα γήπεδα για μια ακόμη δημιουργική χρονιά».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass