Ισόπαλο το βαλκανικό ντέρμπι

Ο ΛΟΥΚΑ ΓΙΟΒΙΤΣ ΕΔΩΣΕ ΑΝΕΛΠΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΣΤΗ ΣΕΡΒΙΑ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 7:58

Ο Λούκα Γιόβιτς ήρθε ως από μηχανής Θεός στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων για να δώσει έναν ανέλπιστο βαθμό στη Σερβία ισοφαρίζοντας σε 1-1 τη Σλοβενία, που είχε προηγηθεί με γκολ του Κάρνιτσνικ (69’) στην «Αλιάντζ Αρένα» του Μονάχου.


Το αποτέλεσμα στο βαλκανικό ντέρμπι του 3ου ομίλου (2η αγωνιστική) άφησε ανικανοποίητες τις δύο ομάδες, αφού οι Σλοβένοι είδαν τους τρεις βαθμούς να χάνονται δευτερόλεπτα πριν τη λήξη, ενώ για τους «Πλάβι» ήταν ο πρώτος πόντος στη διοργάνωση μετά την ήττα από την Αγγλία στην πρεμιέρα και πλέον θα πρέπει να τα παίξουν όλα για όλα απέναντι στη Δανία.
Ένας αγώνας που είχε και... ελληνικό ενδιαφέρον, αφού με τους Σλοβένους ξεκίνησαν βασικοί οι παίκτες του Παναθηναϊκού Τσέριν, Σπόραρ, ενώ για τη Σερβία στο αρχικό σχήμα επιλέχθηκαν οι Α. Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ), Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός), ο οποίος αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Γκατσίνοβιτς!
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Ίστβαν Κόβακς (Ρουμανία)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Γιάνζα, Βιπότνικ - Μλαντένοβιτς, Λούκιτς, Γκατσίνοβιτς, Γιόβιτς
ΣΛΟΒΕΝΙΑ (Ματίας Κεκ): Όμπλακ, Κάρνιτσνικ, Ντρκούσιτς, Μπίγιολ, Γιάνζα, Στογιάνοβιτς (76’ Βέρμπιτς), Τσέριν, Μλάκαρ (64’ Στάνκοβιτς), Έλσνικ (90’+1 Μπρέκαλο), Σπόραρ, Σέσκο (76’ Βιπότινικ).
ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Βελίκοβιτς, Πάβλοβιτς, Α. Ζίβκοβιτς (82’ Μπιρμάντσεβιτς), Ίλιτς, Λούκιτς (64’ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Μλαντένοβιτς (46’ Γκατσίνοβιτς), Τάντιτς (82’ Σάμαρτζιτς), Βλάχοβιτς (64’ Γιόβιτς), Μίτροβιτς.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass