Μια φανέλα «γεμάτη» Λάρισα…

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΡΑΘΩΝΟΔΡΟΜΩΝ Ν. ΛΑΡΙΣΑΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΙΚΑΣΤΙΚΟ ΓΙΑΝΝΗ ΠΕΤΡΟΥ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 12:15

Μια φανέλα «γεμάτη» Λάρισα παρουσιάστηκε από τον Σύλλογο Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας σε εκδήλωση που έγινε στο «Κλίμαξ» και η οποία αναμένεται να ταξιδέψει σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Ο πρόεδρος του Συλλόγου Μαραθωνοδρόμων ν. Λάρισας Αποστόλης Γούλας στην αρχή της εκδήλωσης τόνισε την ανάγκη όλοι οι αθλητές να έχουν μια κοινή εμφάνιση που να θυμίζει Λάρισα γιατί εκπροσωπούν την πόλη. Και αυτό γιατί τα μέλη συμμετέχουν σε αγώνες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Για τον λόγο αυτό ήθελαν μια ξεχωριστή φανέλα, διαφορετική για άνδρες και γυναίκες. Έδωσαν λοιπόν τον σχεδιασμό της στον εικαστικό Γιάννη Πέτρου. Τον λόγο στη συνέχεια πήρε ο σχεδιαστής που είπε ότι το σημαντικό της φανέλας είναι να θυμίζει Λάρισα και αυτό μπορεί να γίνει με αναφορά στα τοπόσημα της Θεσσαλικής πρωτεύουσας.
Και πραγματικά ο σχεδιασμός της παραπέμπει στη Λάρισα και στη διαδρομή του Ιπποκράτειου Δρόμου που διοργανώνει πάνω από μια δεκαετία ο Σύλλογος Μαραθωνοδρόμων Λάρισας. Η φανέλα κάνει αναφορά στο Αρχαίο Θέατρο, τον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλίου, το «Άλογο» του Μίλτου Παπαστεργίου (που απεβίωσε πρόσφατα), τη γέφυρα του Αλκαζάρ και ιδιαίτερα τη σύνθεση «Ποδήλατα» του Χρήστου Παπανικολάου, αλλά και το «Φτερό» ή «Σπαθί» του Φιλόλαου Τλούπα. Παράλληλα αναδεικνύει και το κενοτάφιο του Ιπποκράτη.
Μια σύνθεση «γεμάτη» Λάρισα.
Στη συνέχεια μίλησε ο αθλητικός συντάκτης της «Ε» Σωτήρης Κέλλας που είπε ότι μέσα από το δρομικό κίνημα και κυρίως τον Ιπποκράτειο Δρόμο η Λάρισα μπορεί να αποκτήσει brand name γιατί σε κάθε χώρα γίνονται αγώνες δρόμου και αποτελούν οι δρομείς της πόλης πρεσβευτές αυτής.
Τέλος ο πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Θεσσαλίας Ηλίας Καφφές είπε ότι η ανάπτυξη του δρομικού κινήματος στη Λάρισα αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία για προβολή της πόλης μέσα από την επιμελημένη και καλά σχεδιασμένη φανέλα που δημιούργησε ο Γιάννης Πέτρου.
Τυχερή της εκδήλωσης η Κατερίνα Λαδοπούλου που κέρδισε μία δωρεάν συμμετοχή για τον ημιμαραθώνιο της Βαλένθια.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass