Εξάδα ανανεώσεων από τον ΝΟΛ Exalco

ΔΑΝΙΗΛ ΧΡ., ΔΑΝΙΗΛ ΘΑΝΟΣ, ΓΚΑΝΑΤΣΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ, ΜΕΤΑΞΙΩΤΗΣ ΤΑΣΟΣ, ΠΑΤΟΥΝΑΣ ΗΛΙΑΣ, ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΝΙΚΟΣ - ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΙΑΠΩΝΑΣ;

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 11:30

Του Σωτ. Κέλλα

Εξάδα ανανεώσεων από τν ΝΟΛ Exalco με Θεσσαλικό χρώμα αφού τέσσερις παίκτες είναι Λαρισαίοι, ένας Καρδιτσιώτης και ένας Βολιώτης.

Αυτό το μοντέλο ακολούθησε η διοίκηση τα τελευταία χρόνια, αφού όραμα του υπεύθυνου της ομάδας Γιώργου Καντώνια είναι μια λαρισινή ομάδα με Λαρισαίους παίκτες να γίνει πρωταγωνίστρια στο μεγάλο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης.
Συγκεκριμένα ανανέωσαν τη συνεργασία τους ο Αναστάσιος Μεταξιώτης που γεννήθηκε στις 21 Οκτωβρίου 1995, ο Ηλίας Πατούνας (23 Ιανουαρίου 1998), ο Αθανάσιος Δανιήλ (2 Ιουλίου 1994), ο Χρυσόστομος Δανιήλ (1 Μαΐου 1995), ο Νικόλαος Κόκκινος (3 Φεβρουαρίου 1995) και ο Δημήτρης Γκανάτσιος (Φεβρουάριος 2002).
Οι γρήγορες κινήσεις που κάνει η διοίκηση του ΝΟΛ Exalco αποδεικνύουν ότι φέτος έχει στόχο να παραμείνει στην κατηγορία και για να γίνει αυτό πρέπει να γίνουν γρήγορα οι κινήσεις που αφορούν το έμψυχο δυναμικό.
Αυτό που θέλει η ομάδα είναι να μην είναι περαστική από τη μεγάλη κατηγορία, αλλά να δημιουργηθούν και τμήματα υποδομών ώστε να έχει η ομάδα μέλλον και να μπορεί να φθάσει και σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

 

ΔΥΟ ΙΑΠΩΝΕΣ
Μετά τον Κέντα Αράκι ένας ακόμα Ιάπωνας πολίστας βρίσκεται στο στόχαστρο της διοίκησης του ΝΟΛ Exlaco και αυτή τη στιγμή οι συζητήσεις είναι προχωρημένες. Δύο Ιάπωνες λοιπόν θα ενταχθούν στην ομάδα, κάτι που θα τη δυναμώσει σημαντικά, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα αποκτηθούν δυο ακόμα υψηλού επιπέδου Έλληνες παίκτες.


ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΜΕΤΕΧΟΥΝ
Η ΚΟΕ (Κολυμβητική Ομοσπονδίας Ελλάδας) ζήτησε μέχρι την 1η Ιουλίου οι ομάδες να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα που διοργανώνει, καθώς αρκετές δείχνουν τάσεις αποχώρησης. Αυτό δείχνει και την υγεία, αλλά και την οικονομική σταθερότητα που υπάρχει στον ΝΟΛ Exalco.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass