ΑΕΛ

Εφτασε η στιγμή για την αδειοδότηση…

ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΡΙΤΗ Η ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ Η ΑΠΟΦΑΣΗ

Δημοσίευση: 21 Ιουν 2024 11:00

Του Σωτ. Κέλλα

Η πιο κρίσιμη ώρα για την ΑΕΛ και την ολοκλήρωση των μεταγραφών των  Πεντρέου, Πολέτο και Αγγελου Οικονόμου είναι την ερχόμενη Τρίτη, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες θα συζητηθεί από την επιτροπή αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ το θέμα της αδειοδότησης της ΠΑΕ ΑΕΛ και την επόμενη αναμένεται η απόφαση.


Αν η απόφαση είναι θετική τότε η ΑΕΛ μπορεί να πάρει οποιονδήποτε παίκτη θέλει, ενώ σε διαφορετική περίπτωση θα υπάρχουν για μια ακόμα χρονιά μεταγραφικοί περιορισμοί.
Η αγωνία είναι φυσιολογικό να βρίσκεται στο κατακόρυφο, αφού μέχρι τώρα έχουν γίνει μεταγραφικές κινήσεις και για την ολοκλήρωσή τους αναμένεται να λυθεί το θέμα της αδειοδότησης.
Από κει και πέρα η λαρισινή ομάδα κινείται για την απόκτηση δύο μπακ, αλλά και ενός αμυντικού ακόμα χαφ. Η αποχώρηση Μαυρία έγινε με δεδομένη την απόκτηση του Πολέτο, ενώ η παραμονή του Στάμου σημαίνει ότι θα αποκτηθεί ένα ακόμα σέντερ μπακ.
Η πρώτη συγκέντρωση θα γίνει στις 29 Ιουλίου, ενώ το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα γίνει από 18-31 Αυγούστου σε χώρο που δεν έχει ξαναπάει η λαρισινή ομάδα. Βρίσκεται σε απόσταση περίπου δυόμισι ωρών απ’ ότι πληροφορηθήκαμε.

 

ΤΟ ΑΝΤΙΟ ΤΟΥ ΠΛΕΓΑ
Με αφορμή την αποχώρησή του από την ΠΑΕ ΑΕΛ, ο πρώην μέσος των «βυσσινί» και νυν του Λεβαδειακού, Κώστας Πλέγας, χθες, μέσω του προσωπικού του προφίλ σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης, με ανάρτησή του ανέφερε τα εξής:
«ΑΕΛ σε ευχαριστώ για όλα, τιμή μου υπήρξα μέλος αλλά και αρχηγός αυτής της ομάδας. Ευχαριστώ τους πάντες, προπονητές, γυμναστές, φροντιστή, φυσιοθεραπευτές, ιατρούς, τη διοίκηση της ομάδας που ήταν δίπλα μας σε όλα. Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ στον υπέροχο κόσμο που με κάθε τρόπο μας στήριζε και ήταν πάντα κοντά μας στα καλά και στα δύσκολα!!! Εύχομαι η ομάδα να βρεθεί εκεί που της αξίζει την επόμενη χρόνια, στα σαλόνια. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!».

 

ΜΕ ΑΣΤΕΡΑ Β
Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague που έγινε χθες τέθηκε στο τραπέζι αίτημα του Αστέρα Τρίπολης για τη σύσταση Β’ ομάδας που θα λάβει μέρος στη Super League 2.
Όπως προκύπτει οι Αρκάδες έλαβαν ομόφωνη έγκριση. Μετά το «πράσινο» φως της Λίγκας, το επόμενο βήμα είναι η έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, όπου αναμένεται να μην υπάρξει «εμπόδιο».
Οι Αρκάδες εδώ και χρόνια «ποντάρουν» πολλά στις ακαδημίες τους και θέλουν να δώσουν ευκαιρίες σε νέα παιδιά σε ένα σκληρό και ανταγωνιστικό πρωτάθλημα, με ιστορικές ομάδες όπως είναι η Super League 2.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass