Ασημένιο μετάλλιο με τρομερό ρεκόρ

Ο ΣΙΣΚΟΣ ΣΤΑ 200 Μ. ΥΠΤΙΟ

Δημοσίευση: 20 Ιουν 2024 10:23

Κυριολεκτικά στην τελευταία χεριά έχασε ο Απόστολος Σίσκος το χρυσό μετάλλιο στα 200 μ. ύπτιο, στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Βελιγραδίου.

Ο 19χρονος Έλληνας πρωταθλητής οδήγησε την κούρσα από την αρχή μέχρι σχεδόν τον τερματισμό, πέτυχε τρομερό πανελλήνιο ρεκόρ με 1:55.42, αλλά έχασε στο φινάλε από τον συνομήλικό του, τον Ουκρανό Ολεξάντρ Ζελτιάκοφ, που με τρομερό φίνις πήρε τη νίκη με 1:55.39.

 

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ
Ο Δημήτρης Μάρκος πρόσθεσε άλλο ένα μετάλλιο στην εντυπωσιακή ελληνική συγκομιδή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Βελιγραδίου. Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέλαβε τη δεύτερη θέση στα 800 μ. ελεύθερο με 7:48.59, βελτιώνοντας και το πανελλήνιο ρεκόρ (7:49.97) που είχε σημειώσει τον περασμένο Φεβρουάριο στο Παγκόσμιο της Ντόχα.

 

ΧΑΛΚΙΝΟ Η ΝΤΟΥΝΤΟΥΝΑΚΗ
Η Άννα Ντουντουνάκη πρόσθεσε στη συλλογή της ένα μετάλλιο που της έλειπε, αυτό στα 50 μ. πεταλούδας του ευρωπαϊκού υγρού στίβου που διεξάγεται στο Βελιγράδι.
Η Ελληνίδα κολυμβήτρια του Παναθηναϊκού τερμάτισε τρίτη στην κούρσα του τελικού και με επίδοση 26,18 κατέκτησε την τρίτη θέση και το χάλκινο μετάλλιο.
Έτσι, η 28χρονη κατάφερε να ανέβει στο βάθρο μετά από τις δύο προηγούμενες παρουσίες στης στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που είχε τερματίσει τέταρτη. Το χρυσό κέρδισε η Σουηδέζα Σάρα Γιούβενικ, ενώ το ασημένιο η Βελγίδα Ρος Βανότερντικ. Πλέον, η Ντουντουνάκη, όπως τόνισε και στις δηλώσεις της, στρέφει όλη της την προσοχή στα 100 μ. πεταλούδα, αγώνισμα στο οποίο θα συμμετάσχει και στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass