Στον μεγάλο τελικό της Κ-15 ΑΕΛ και Ατρόμητοι/Θύελλα

* ΝΙΚΗΣΑΝ ΣΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΝ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 5-0 ΚΑΙ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΛΑΡΙΣΑΣ ΜΕ 5-2 ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ

Δημοσίευση: 18 Ιουν 2024 12:00

Του Άρη Γκουτρουμάνη
Τον φετινό τίτλο του πρωταθλητή στο Πρωτάθλημα της Κ-15 θα

διεκδικήσουν η ΑΕΛ (1) και οι Ατρόμητοι/Θύελλα, οι οποίοι εξασφάλισαν την πρόκριση στον μεγάλο τελικό της φετινής διοργάνωσης, κερδίζοντας στους χθεσινούς ημιτελικούς τον Απόλλωνα Λάρισας με 5-0 και τον Ηρακλής Λάρισας (1) με 5-2 αντίστοιχα.
Αναλυτικά:
Στο γήπεδο Ραχούλας στον πρώτο χρονικά τελικό η ΑΕΛ (1) έθεσε τις βάσεις για την πρόκριση στο πρώτο μέρος, στο οποίο προηγήθηκε με 4-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Τζάρτα που πέτυχε χατ-τρικ.
Το 1-0 έγινε μόλις στο πρώτο λεπτό, όταν ο Μπόλης έβγαλε τη σέντρα (ο α’ βοηθός δεν αντιλήφθηκε ότι η μπάλα είχε βγει άουτ, με αποτέλεσμα η άμυνα των «κυανολεύκων» να σταματήσει) και ο Τσιανάβας στη συνέχεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.
Στο 14’ ο Τζάρτας διπλασίασε τα τέρματα των «βυσσινί», ενώ στο 20’ ο ίδιος παίκτης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (που καταλογίστηκε σε χέρι αμυνομένου) ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3-0.
Στο 32’ ο Τζάρτας χρίστηκε για τρίτη φορά σκόρερ γράφοντας το 4-0, ενώ στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 67’ ο Σφόρτσας με μακρινό σουτ διαμόρφωσε το τελικό 5-0 για την ΑΕΛ (1).
Διαιτητές: Καπρουσιούτης, Π. Ντελέζος, Τσακνάκης.
ΑΕΛ (Ι. Βασιλείου): Κωσυόπουλος, Αγραφιώτης, Αμίτσας, Ιωσηφίδης, Φετβατζής, Σφόρτσας, Τσιανάβας, Βασιλείου, Τσούμαρης, Τζάρτας, Μπόλης (Τζήμας, Γκόβαρης).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Ι. Μπαρλαγιάννης): Ζαχαρής Αχ., Μιχαλόπουλος, Πλούμης, Σεφεριάδης, Καραμανάβης, Καζαντζής, Σινάι, Σωτηρίου, Κατσάνος, Ψάρρας, Μπανιάς (Ζαχαρής, Λάππας, Τζουρτζιώτης).
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑ
ΑΠΟ ΔΙΠΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ
Εντυπωσιακός ήταν ο ημιτελικός στο «Club Βουτυρίτσα», όπου οι Ατρόμητοι/Θύελλα έκαμψαν με 5-2 την αντίσταση του Ηρακλή Λάρισας (1) και προκρίθηκαν στον τελικό. Είναι αξιοσημείωτο ότι το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε μετά από διπλή ανατροπή. Συγκεκριμένα, οι Ατρόμητοι/Θύελλα προηγήθηκαν με 1-0 στο 10’ με το φάουλ του Βασιλόπουλου, ενώ στη συνέχεια ο Ηρακλής ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με τον Μαχαιράκη (20’), ενώ στο 25’ πήρε προβάδισμα στο σκορ (2-1) με την κεφαλιά του Ζτούπη από φάουλ του Θάνου (πρώτη ανατροπή).
Οι Ατρόμητοι/Θύελλα αντέδρασαν στην επανάληψη και στο 55’ ισοφάρισαν με τον Δέλλα, ενώ στο 61’ με το εύστοχο πέναλτι του Βασιλόπουλου πήραν εκ νέου προβάδισμα με 3-2 (δεύτερη ανατροπή). Στο 65’ ο Μπελιμέζης ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 4-2, ενώ το τελικό 5-2 διαμόρφωσε στο 75’ με φάουλ ο Νινίκας.
Διαιτητές: Κοσμάνος, Στάμος, Μπάλτζης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΙ/ΘΥΕΛΛΑ (Δ. Βασιλόπουλος): Μπαντούλης, Παπαδημητρίου, Μπουρντένας, Ζαχαριάς, Τοπουζίδης, Ντάνας, Τενεκές, Βασιλόπουλος, Τσανογιάννης, Τουρσουνίδης, Δέλλας (Νινίκας, Σταθάκος, Κυριάκος, Μπελιμέζης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ (1) (Θ. Τριανταφυλλόπουλος): Τσουράκης, Παρούσης, Σουλιώτης, Παπαδήμας, Νταφόπουλος, Θάνος, Γκάγκας, Βουτσιλάς, Τσανούκας, Ζτούπης, Μαχαιράκης (Γώγος, Τρουβάς).

 

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass