Ο Μπέλινγχαμ έγραψε Ιστορία

Πέτυχε γκολ νίκης για την Αγγλία επί της Σερβίας (1-0)

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2024 8:49

Η ιστορική βραδιά του Τζούντ Μπέλινγχαμ με την εθνική Αγγλίας συνδυάστηκε με γκολ και μάλιστα, αυτό που έκρινε το πρώτο ντέρμπι της πρεμιέρας του 3ου ομίλου του Euro 2024 με τη Σερβία.


Πριν κλείσει τα 21 του χρόνια ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης έγινε ο πρώτος σε αυτή την ηλικία που παίρνει μέρος σε τρεις κορυφαίες διοργανώσεις (δύο Euro και Μουντιάλ), ενώ παράλληλα ήταν ο χρυσός σκόρερ της Αγγλίας (13’) στο τελικό 1-0 επί των «πλάβι» στη «Βέλτινς Αρένα», βάζοντας με το... καλησπέρα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της πατρίδας του σε θέση οδηγού για την πρόκριση στη φάση των «16» του τουρνουά.
Με τους Ζίβκοβιτς (ΠΑΟΚ) και Μλαντένοβιτς (Παναθηναϊκός) στην ενδεκάδα (ο πρώτος ήταν στο αρχικό σχήμα, ενώ ο δεύτερος πέρασε αλλαγή στο 43’), η Σερβία δεν μπόρεσε να απαντήσει στο γκολ που δέχτηκε πριν συμπληρωθούν 15 λεπτά και, πλέον, θα ψάξει την πρώτη της νίκη στο επόμενο ματς με τη Σλοβενία στις 20 Ιουνίου, έτσι ώστε να μπει γερά στο παιχνίδι της πρόκρισης.
ΣΕΡΒΙΑ (Ντράγκαν Στοΐκοβιτς): Ραΐκοβιτς, Βελίκοβιτς, Μιλένκοβιτς, Πάβλοβιτς, Ζίβκοβιτς (74’ Μπιρμάντσεβιτς), Σ. Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Γκούντελι (46’ Ίλιτς), Λούκιτς (61’ Τάντιτς), Κόστιτς (43’ Μλαντένοβιτς), Βλάχοβιτς, Μίτροβιτς (61’ Γιόβιτς)
ΑΓΓΛΙΑ (Γκάρεθ Σαουθγκέιτ): Πίκφορντ, Γουόκερ, Στόουνς, Γκεΐ, Τρίπιερ, Αλεξάντερ-Άρνολντ (69’ Γκάλαγκερ), Ράις, Σάκα (76’ Μπόουεν), Μπέλινγχαμ (86’ Μέινου), Κέιν, Φόντεν

 

Αγριες συμπλοκέςΑγγλων και Σέρβων οπαδών

Άγριες συμπλοκές σημειώθηκαν λίγες ώρες πριν από την έναρξη της αναμέτρησης της Αγγλίας με τη Σερβία σε δρόμους του Γκεζελκίρχεν.
Συγκεκριμένα, VIDEO κυκλοφόρησαν από τους δρόμους της πόλης, όπου συγκρούστηκαν άγρια Άγγλοι και Σέρβοι οπαδοί. Μάχες σώμα με σώμα και καρέκλες που χρησιμοποιήθηκαν ως «όπλα» συνέθεσαν ένα εκρηκτικό και λυπηρό σκηνικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass