Στη μνήμη Γιώργου Ζδράγκα…

*Εγιναν με επιτυχία αγώνες για μικρά παιδιά…

Δημοσίευση: 17 Ιουν 2024 12:10

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες στο βοηθητικό γήπεδο Αλκαζάρ ένας όμορφος αγώνας στίβου στη μνήμη του αδικοχαμένου αθλητή του Πελασγού Γιώργου Ζδράγκα που διοργάνωσε ο σύλλογος.

Το γήπεδο γέμισε από μικρούς αθλητές και αθλήτριες καθώς αγωνίστηκαν οι κατηγορίες K10, Κ12 και Κ 14.
Παιδικές φωνές και χαμόγελα πλημμύρισαν τον χώρο του γηπέδου καθώς τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν, να απολαύσουν τη χαρά της συμμετοχής και να αποκτήσουν άλλη μια εμπειρία.
Οι μικροί αθλητές/τριες Α’-Β’-Γ’ Δημοτικού άνοιξαν το μίτινγκ με αγωνιστικό Kids Athletics μεταξύ 10 ομάδων. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι αθλητές/τριες Κ12 και Κ14 που συμμετείχαν σε αγωνίσματα δρόμων, αλμάτων και ρίψεων. Πολύ καλή παρουσία είχαν τα παιδιά του συλλόγου με πολύ καλές επιδόσεις.
Ο Πελασγός ευχαρίστησε όλους τους συλλόγους που τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους και τη συνεργασία τους, τον σύνδεσμο κριτών στίβου Ν. Λαρίσης για την άρτια διεξαγωγή του αγώνα, τις αθλήτριες του αγωνιστικού τμήματος του Πελασγού, καθώς ήταν καθοριστική η συμβολή τους, τους φίλους του συλλόγου και την πολυαγαπημένη οικογένεια του Γιώργου Ζδράγκα που είναι πάντα εκεί και στηρίζει την πρωτοβουλία του συλλόγου. Ο Γιώργος Ζδράγκας αθλητής του Πελασγού σε ηλικία 17 ετών έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα.
Οι επιδόσεις του για τον ελληνικό στίβο ήταν σημαντικές, καθώς το ρεκόρ του στα 300 μέτρα δεν έχει καταρριφθεί, ενώ στα 400 μέτρα έχει τη δεύτερη καλύτερη επίδοση όλων των εποχών στην Ελλάδα μετά τον Ιακωβάκη. Όλες αυτές αφορούν στην κατηγορία παίδων, ενώ ο ίδιος κατάφερε στο 1ο παγκόσμιο πρωτάθλημα παίδων που έγινε στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας να τερματίσει στην έκτη θέση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΕΣΠΑ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass